Αθλητικά

02/10/2017 - 06:25

1η αγωνιστική - Γ κατηγορία - Πρεμιέρα με ήττες για Αιολικό και Διαγόρα

 

Αιολικός

Δεν κατάφερε ο Αιολικός να πάρει το πρώτο του εντός έδρας τρίποντο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Γνώρισε την ήττα με 1-0 από την ΑΕ Ερμιονίδας. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο τέλος του Β ημιχρόνου και αν και ο Αιολικός προσπάθησε δεν μπόρεσε να φθάσει στο γκολ.
Οι συνθέσεις:

Αιολικός (Γ. Πολλαετίδης): Ζαχαρής, Λάσπατζης, Νυφαδόπουλος, Κριπιντίρης, Τάχιας, Κεσίδης, Παληγεώργος, Λαμπράκης, Παπαδόπουλος (46' Μπουρούς), Πτηνόπουλος (61' Χρήστου), Μουδούρογλου

Ερμιονίδα (Θ. Στάικος): Στεφανίδης, Κασαπίδης (71' Τριανταφύλλου), Αδαμόπουλος, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κιοσσές, Τρέσα, Παλαιοπάνος, Μαζιώτης (90' Βιρβίλης), Αγγελόπουλος (58' Τριμπόνιας), Σαλταπίδας (88' Βασιλέρης)

Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)
Βοηθοί: Πετρίδης (Χίου), Τσολακίδης (Αθηνών)
 

 

--------------------

 

Διαγόρας
Τρία γκολ (Φαρινόλα 57', Νικλητσιώτης 75' και Κρητικός 90+) , τρια δοκάρια (δύο Φαρινόλα, Γκούμας) και καλή εμφάνιση για τον Αήττητο , ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο. Ο Διαγόρας το τελευταίο δεκάλεπτο με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μιχαλάκη με δεύτερη κίτρινη.



Με τους παίκτες του Διαγόρα να αμύνονται στο α' ημίχρονο και να κλείνουν το Φαρινόλα πριν πάρει τη μπάλα, κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια χωρίς ναδεχθούν γκόλ, αλλά ο Αήττητος ήταν εμφανώς καλύτερος και α ήταν λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ όπως θα δείτε και στοvideo, σε ευκαιρίες που ειχε , όταν  :

στο 15' σε σουτ του Γκούμα η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθεετο δοκάρι του Ρόππα,
στο 24' και στο 25' σε αντίστοιχες κεφαλιές των Κρητικού και Φαρινόλα
στο 44 με τον Βιδάλη , έπειτα απο σέντρα του Γκούμα και
στο 45+ με τον Φαρινόλα
Ότι δεν κατάφερε ο Αήττητος στο α' ημίχρονο το κατάφερε και με το παραπάνω στο β' όταν ο Φαρινόλα στο 57' και μετά ααπο σέντρα του Μουστάκη έκανε το 1-0 για να συμπληρώσουν την καλή εμφάνιση του Αήττητου τα γκολ των Νικλιτσιώτη , έπειτα απο σέντρα του Φαρινόλα και του Κρητικού που εκμεταλλεύτηκε σύγχυση μέσα στην εστία του Ρόππα.

Ο  Αήττητος με την εμφανισή του άφησε ικανοποιημένους τους φιλάθλους του αλλά θα πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα μετά το 57' και μετά το 1-0 , όταν οι παίκτες του Π. Κωνσταντακόπουλου φάνηκε να ξεφεύγουν απο το άγχος που τους διακαατείχε.

Ο Διαγόρας ήταν "σκληρό καρύδι" και θα βρεθούν προ εκπλήξεως όσοι τον υποτιμήσουν. Στην αρχή του αγώνα οι παίκτες του Διαγόρα έπαιζαν λίγο πιο δυνατά και δεχόμενοι κίτρινες κάρτες άλλαξαν την αγωνιστική τους συμπεριφορά. Ξεχώρισε ο Λαζαρίδης , ο οποίος ήταν και αυτός που κατάφερνε να περνάει τη μπάλα μπροστά είτε με μπαλιές , είτε κουβαλώντας τη.      

Αήττητος Σπάτων (Πάρις Κωνσταντακόπουλος) : Μιχελής, Μουστάκης, Τσέπας (80' Κατσικογιάννης) , Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Βιδάλης, Τσιλιγκίρης (87' Σκούμας) , Ηρακλής (77' Σκαφίδας), Κρητικός Γκούμας (63' Νικλητσιώτης) , Φαρινόλα

Διαγόρας Αγίας Παρασκευής (Πελέκης Χρήστος) : Ρόππας, Τοπάλι, Στάτης, Σαλταμάρας (68' Κρασουδάκης), Μέρο (34' κίτρινη κάρτα), Αχείμαστος, Λαζαρίδης (88' Δ. Παρέλης), Τσοπανέλης, Φιλιανός (αρχηγός, 52' Β. Παρέλης), Κίστα (43΄κίτρινη κάρτα , 83' Σεφουλάι) , Μιχαλάκης (34' κίτρινη κάρτα, 88΄δεύτερη κίτρινη, κόκκινη)

Διαιτητής της συνάντησης : Σφέτσιας (δεν έκανε κάποιο λάθος) Βοηθοί : Ντζουροπάνος και Βαλκάνος



http://www.rpn.gr/

Μοιράσου το άρθρο!