Αθλητικά

05/05/2016 - 10:17

1ο Lesvos Enduro ΜΤΒ - Κυριακή 8 Μαΐου 2016 στην Αμαλή

Η

Κυριακή 8 Μάιου 2016 θα μείνει στην ποδηλατική ιστορία του νησιού ως η πιο ENDURO μέρα όλων των εποχών.....


Το Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου, σε συνεργασία με το Lesvos Ride και με την υποστήριξη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου καθώς και του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Νομού Λέσβου, διοργανώνουν το 1ο Lesvos Enduro ΜΤΒ στην χερσόνησο της Αμαλής υπό την αιγίδα του Δήμου Λέσβου.


Μια διοργάνωση που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες άλλων χωρών και που έχει σχεδιαστεί η κάθε λεπτομέρεια με σκοπό να περάσουν οι ποδηλάτες, και όχι μόνο, ένα απίστευτο διήμερο γεμάτο πετάλι. Τέσσερις ειδικές διαδρομές θα αναδείξουν τον ταχύτερο ποδηλάτη της Αμαλής και θα δώσουν ξανά ζωή στο δασός που τα τελευταία χρόνια πλήττεται από φωτιές. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00πμ στο beach bar Kohilia. Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την ποδηλατική δράση μπορούν να πάνε στο Εκκλησάκι της Παναγιάς στην Αμαλή κατά τις 12:00πμ όπου μέχρι τις 02:00μμ θα υπάρχει άφθονο θέαμα.


Παράλληλες δράσεις θα υπάρξουν και από τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Νομού Λέσβου όπου θα πραγματοποιηθεί επίδειξη από τα μέλη και γνωριμία με τις συχνότητες στα βραχέα. Επίσης θα οργανωθούν από τον Πεζοπορικό Σύλλογο Ορειάς περιπατητικές διαδρομές στα μονοπάτια της περιοχής .


Πληροφορίες για τον αγώνα θα βρείτε στην σελίδα της διοργάνωσης www.lesvosride.gr

 

Μοιράσου το άρθρο!