Αθλητικά

01/09/2014 - 09:35

1οι Κολυμβητικοί Αγώνες Ανοιχτής Θαλάσσης στη Μυτιλήνη

Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης, διοργανώνει τους 1ους Κολυμβητικούς Αγώνες Μυτιλήνης Ανοικτής Θαλάσσης την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στις 11 π.μ. στη θαλάσσια περιοχή πλαζ Τσαμάκια.
Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες από 10 ετών και άνω, αρκεί να συμπληρώσουν και να υπογράψουν το απαραίτητο έντυπο αίτησης και υπεύθυνης δήλωσης. Για τα παιδιά έως 18 ετών η αίτηση – υπεύθυνη δήλωση κατατίθεται συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα τους.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες μπορούν να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης. Πριν την εκκίνηση οι αθλητές έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν με λάδι, αντηλιακό και με οτιδήποτε άλλο επιθυμούν. Οι αθλητές άνω των 70 και μόνον αυτοί, μπορούν να χρησιμοποιήσουν βοηθητικά μέσα όπως πέδιλα ή αναπνευστήρα με μάσκα.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΜΕΡΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Στον παράλιο χώρο  της πλαζ Τσαμάκια.
ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ – ΗΛΙΚΙΕΣ :
α)   400 μ. προαγωνιστικής κατηγορίας
β) 1000 μ. κατηγορίας open (όλες οι ηλικίες)
γ) 1500 μ. αθλητές κολύμβησης.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ : Μετά το πέρας των αγώνων θα επακολουθήσει απονομή των αθλητών στον ίδιο χώρο όπου θα γίνει ο τερματισμός. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα ενώ οι πρώτοι αθλητές και αθλήτριες κάθε αγωνίσματος θα βραβευθούν επιπλέον με κύπελλα.
Δηλώσεις συμμετοχής : Θα γίνονται δεκτές από τις 10 π.μ., στη γραμματεία του αγώνα (πλαζ Τσαμάκια).
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6936806752 κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΦΙΝΔΑΝΗΣ  έφορος κολύμβησης Ν.Ο.Μ

Μοιράσου το άρθρο!