Αθλητικά

07/07/2015 - 07:12

1ος Ποδηλατικός γύρος Βατέρων Λέσβου

Τ

ο Lesvos Ride και ο Μορφωτικός Σύλλογος Πολιχνίτου συνδιοργανώνουν τον 1ο Ποδηλατικό Γύρο Βατερών το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015. Σε μία διαδρομή που συνδυάζει θάλασσα και βουνό και μας περιμένει για να μας αποκαλύψει τις κρυμμένες ομορφιές της μεγαλύτερης παραλίας του Αιγαίου.

 

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 18:00μμ και οι αγωνιζόμενοι πρέπει να είναι στην γραμματεία μια ώρα πριν. Για την ασφάλεια των αγωνιζόμενων η κυκλοφορία των οχημάτων θα απαγορευτεί στον παραλιακό δρόμο των Βατερών κατά την διάρκεια του ποδηλατικού γύρου.
 
Σημείο διεξαγωγής αγώνα :Φτάνοντας στον παραλιακό δρόμο των Βατερών στρίβοντας αριστερά θα συναντήσετε το σημείο εκκίνησης και την γραμματεία. Διαδρομή Η διαδρομή έχει συνολικό μήκος 2 χιλιόμετρα και είναι ήδη πλήρως σηματοδοτημένη για όποιον ενδιαφέρετε να την δοκιμάσει.
 
Εγγραφές: Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 15€ και ισχύει μόνο για τη μεγάλη διαδρομή και για τις κατηγορίες Εφήβων, Ανδρών, Βετεράνων και Γυναικών. Τα παιδιά κάτω των 15 ετών που θα αγωνιστούν στην μικρή διαδρομή δεν θα πληρώσουν συμμετοχή. Το κόστος της συμμετοχής για τους αγωνιζόμενους της μεγάλης διαδρομής που θα δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015, θα μειωθεί
στα 10€. Οι εγγραφές θα γίνονται μέσω ίντερνετ απο ΕΔΩ και τηλεφωνικά 698 068 11 84.
 
Επίσης, εκ μέρους του Μορφωτικού Σύλλογου Πολιχνίτου για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τον Γιάννη Βαρβάκη 6972316381. Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή είναι η υπεύθυνη δήλωση για ανήλικους και για παίδες η παρουσία γονέα. Την υπεύθυνη δήλωση θα τη βρείτε στην γραμματεία την ημέρα του αγώνα ή θα την βρείτε στα συνημμένα αρχεία όπου μπορείτε να την εκτυπώσετε και να την συμπληρώσετε πριν τον αγώνα.
 
Κατηγορίες
Κατηγορίες Διαγωνιζόμενων 1. ΕΦΗΒΩΝ από 15 μέχρι 18 ετών 2. ΑΝΔΡΩΝ από 18 μέχρι 40 ετών 3. ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ από 40 και πάνω 4. ΓΥΝΑΙΚΩΝ όλες οι ηλικίες
Μετά το τέλος του ποδηλατικού γύρου και μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων, θα ακολουθήσει η κατηγορία των ΠΑΙΔΩΝ από 10 μέχρι 14 ετών, σε ειδικά διαμορφωμένη σηματοδοτημένη διαδρομή.
Διαδικασία αγώνα: Η διάρκεια του αγώνα είναι 1 ώρα και 1 τέταρτο. Θα δοθούν μετάλλια στους πρώτους 6 της κάθε κατηγορίας και έπαινοι στα παιδιά που θα πάρουν μέρος στην μικρή διαδρομή.
 
Κανόνες και προϋποθέσεις συμμετοχής : • Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή είναι η υπεύθυνη δήλωση για ανήλικους και για παίδες η παρουσία γονέα. Την υπεύθυνη δήλωση μπορείτε να την βρείτε στο τέλος της ανακοίνωσης. • ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Η ΜΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ. 

Μοιράσου το άρθρο!