Αθλητικά

29/12/2010 - 19:16

3 μεταγραφές ο στόχος της Καλλονής

Στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών με εμπειρίες από τη Β' Εθνική προσανατολίζεται η Καλλονή, καθώς έχει πιστέψει για τα καλά στο όνειρο της ανόδου.

Καμία διάθεση να διαπραγματευτούν την παρουσία τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου Ομίλου της Football League 2 δεν έχουν οι άνθρωποι της Καλλονής, καθώς είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα ώστε να ενισχύσουν περαιτέρω την ομάδα κατά την διάρκεια της επικείμενης μεταγραφικής περιόδου, αυξάνοντας τις πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα το όνειρο της ανόδου.

Όπως λέγεται στη Μυτιλήνη, η διοίκηση της ΑΕΛΚ προσανατολίζεται στην πραγματοποίηση τριών μεταγραφών, στοχεύοντας στην απόκτηση ποδοσφαιριστών με παραστάσεις από την Football League. Η Καλλονή θέλει να εντάξει στο δυναμικό της έναν αμυντικό μέσο που θα έχει και οργανωτικές ικανότητες κι έναν επιθετικό, ενώ πάντα επίκαιρη είναι και η περίπτωση του Δημοσθένη Τζέκου, που αγωνίζεται στην Αναγέννηση Καρδίτσας και έχει ήδη ενοχληθεί από την Καλλονή.

Οι Θεσσαλοί φέρονται να μην έχουν αντίρρηση να συναινέσουν στην μεταγραφή, η οποία θα κλείσει αν κι εφόσον γεφυρωθεί ένα μικρό οικονομικό χάσμα που χωρίζει την ΑΕΛΚ με τον ποδοσφαιριστή.

  πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το άρθρο!