Αθλητικά

19/11/2015 - 08:32

Αδικία για τον Αιολικό - Ανακοίνωση και βίντεο με αποδείξεις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αιολικού, σε καμία περίπτωση μέχρι σήμερα προέβην σε κρίσεις κατά αποφάσεων διαιτητών, κι αυτό όχι γιατί δεν γιατί υπήρξαν διαιτητικά λάθη, αλλά γιατί θεωρεί ότι πρέπει να συμβάλλει στην διατήρηση ήρεμου και πολιτισμένου κλίματος, δίνοντας το παράδειγμα και στους φιλάθλους του, σε σημείο τέτοιο που από ορισμένους η σιωπή αυτή εκλήφθηκε και ως αδυναμία του.

 



Σήμερα λοιπόν, αναγκάζεται να προβεί σε διαμαρτυρία για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η διαιτησία την ομάδα μας, έχοντας εξαντλήσει όλα τα περιθώρια ανοχής και δικαιολόγησής τους ως ανθρώπινο λάθος.

Συγκεκριμένα, λοιπόν επισημαίνουμε τα παρακάτω διαιτητικά λάθη:

-         Αγώνας ΧΑΛΚΙΣ ΑΟ – ΑΙΟΛΙΚΟΣ (27-9-2015), στο 92ο λεπτό, χέρι  από παίχτη της γηπεδούχου στην μεγάλη της περιοχή αγνοείται από τον διαιτητή και δεν καταλογίζει πέναλτι υπέρ του Αιολικού.

-         Αγώνας ΑΙΟΛΙΚΟΣ – Δόξα Νέας Μανωλάδας (1-11-2015) έγκυρο γκολ του ΣΙΜΩΣΗ, ακυρώνεται ως όφ σαιντ.

-         Αγώνας ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΑΙΟΛΙΚΟΣ (8-11-2015) ανατροπή του ΣΙΜΩΣΗ εντός της μεγάλης περιοχής στο 60ο λεπτό και ανατροπή του ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ από τον τερματοφύλακα της Καλαμάτας στο 72ο, δεν καταλογίζονται τα πέναλτι.

-         Αποκορύφωμα η προχθεσινή διαιτησία στον αγώνα ΑΙΟΛΙΚΟΣ –Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Αιολικού, η ισοφάριση του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ήταν επιθετικό φάουλ που δεν καταλογίστηκε και πέναλτι υπέρ του Αιολικού επίσης δεν καταλογίζεται!

Γνωρίζουμε σε όλους ότι δεν ζητάμε εύνοια, αλλά δεν μπορούμε να ανεχθούμε την ΑΔΙΚΙΑ. Πρέπει κάποιοι επιτέλους να σεβαστούν τουλάχιστον τους εαυτούς τους και να επιτελέσουν αυτό, για το οποίο προορίζονται: να διευθύνουν έναν αγώνα και να τηρούν τους κανονισμούς και όχι να γίνονται πρωταγωνιστές του καταπατώντας τους.

Και επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, προς επιβεβαίωση όλων όσων προαναφέραμε σας παραθέτουμε όλα τα στιγμιότυπα των φάσεων στις οποίες αναφερόμαστε.

 

Για τον Α.Ε.Π.Σ. ΑΙΟΛΙΚΟΣ

Ο Πρόεδρος

 

Σταύρος Γριππιώτης

 

 

Δείτε το βίντεο με όλες τις αποδείξεις

Μοιράσου το άρθρο!