Αθλητικά

02/05/2017 - 07:14

ΑΕΛ Καλλονής-Πανελευσινιακός 1-3 και... οι ελπίδες είναι ελάχιστες

Η ομάδα της Ελευσίνας αποδεικνύεται σκληρό καρύδι και δεν σκοπεύει να παραδώσει τα όπλα της στον αγώνα που συνεχίζει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο Πανελευσινιακός πανηγύρισε σπουδαίο τρίποντο στη Μυτιλήνη απέναντι στην Καλλονή με 3-1 και μείωσε την απόσταση από την θέση «ασφαλείας» ενώ παράλληλα έσπρωξε τις «σαρδέλες» ακόμα περισσότερο στις ερασιτεχνικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Στο 42’ η Καλλονή πήρε το προβάδισμα, με σουτ του Ζουλιώτη αλλά η απάντηση του Πανελευσινιακού ήταν άμεση με τον Κωνσταντινίδη (44’) μετά από φάση διαρκείας. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους καθώς ο Κωνσταντινίδης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-1. Στο 64’ ο Κασνέτση «κλείδωσε» τη νίκη για τον Πανελευσινιακό, πετυχαίνοντας το 3-1.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα (36’ Αποστόλου), Ευαγγελιδάκης, Μέγκαχεντ (55’ Μέξης), Λίταινας, Γιουκαρής, Λαμπράκης, Σισέ, Σοφιάνης (68’ Δικαιόπουλος).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Γκόμες, Τσίγκρος, Γραικός, Κολόκας, Ζέλιος (78’ Μουστάκης), Κασνέτση (66’ Σταματάκης), Σιλιγαρδάκης, Κωνσταντινίδης, Κρισμάρεβιτς, Πρίντεμπς (56’ Δημόπουλος), Αγγελούδης.

Μοιράσου το άρθρο!