Αθλητικά

05/02/2017 - 16:55

Αγιάσος: Το πρώτο Θεοφράστειο Trail είναι γεγονός!

Με τη συμμετοχή τριάντα πέντε περίπου αθλητών έγινε σήμερα το (πρώτο) Θεοφράστειο Trail 2017 στην περιοχή Αγιάσου – Ασωμάτου. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για τους τρεις αγώνες που διεξήχθησαν (20 και 10 χλμ τρέξιμο, 6 χλμ περπάτημα).

 
Η εκκίνηση του αγώνα έγινε στις 10:30 πμ από το γραφικό Σταυρί. Οι δρομείς των 20 χλμ διέτρεξαν τη διαδρομή Αγιάσος (Σταυρί) – Θεοφράστειο Μονοπάτι – Ασώματος – Νυχτάντα – Άντρια – Σανατόριο – Παναγιούδα – Άγ. Ιωάννης – Μπουτζαλιά – Σταυρί.
 
Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα του Αναγνωστηρίου «Η Ανάπτυξη» Αγιάσου και του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Αγιάσου, με την τεχνική υποστήριξη της Lesvos Ride και την οικονομική ενίσχυση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η Fit On Olive Trails, η Pro-Action/Science Of Sport Nutrition, η Oxygen Fitness και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Στους συμμετέχοντες προσφέρθηκαν τιμητικά έπαθλα και ως αναμνηστικό δώρο τουριστικοί οδηγοί της Αγιάσου.
 
Ευχαριστούμε το φίλο Τίτο Χατζέλη και τη Lesvos Ride που επέλεξαν το φυσικό περιβάλλον της Αγιάσου για τη διεξαγωγή του πρώτου στην περιοχή μας αγώνα ορεινού τρεξίματος και ελπίζουμε ότι με την ενεργητικότερη στήριξη των τοπικών φορέων και επιχειρήσεων το Θεοφράστειο Trail θα γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια και θα προσελκύσει πολύ περισσότερους αθλητές. Ευχαριστούμε επίσης την ΕΤΑΛ ΑΕ, το κατάστημα Βασίλη Μ. Βίγλατζη για τη δωρεάν προσφορά εδεσμάτων και όλους όσους συνέδραμαν με οποιοδήποτε τρόπο στην οργάνωση του αγώνα.  
 
Και στα επόμενα!
 
 
Δείτε περισσότερες φωτογραφίας στο agiasos.gr

Μοιράσου το άρθρο!