Αθλητικά

21/09/2014 - 22:07

Αιολικάρα και 4αρα... Ιδανικό ξεκίνημα (Αιολικός - Αχαϊκή 4-1)

Η γιορτή του Αιολικού στον Ταρλά για την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες, χάλασε μόλις στο 2΄ της αναμέτρησης, όταν ο Φούφουλας σκόραρε από το πουθενά για την Αχαϊκή, παγώνοντας προς στιγμήν την κερκίδα, αλλά η συνέχεια ήταν άκρως εντυπωσιακή.
 
Με πρωταγωνιστή το Μιχαλάκη, ο Αιολικός έφτασε στην ισοφάριση στο 30΄, έκανε την ολική ανατροπή με τον Μπακάλη λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και στην επανάληψη έκανε… περίπατο παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα λόγω αποβολής του Παπαζούδης. Ο Γάλας στο 49΄με εντυπωσιακό σλάλομ και άψογο πλασάρισμα έκανε το 3-1, για να βάλει στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης το κερασάκι στην τούρτα ο Σπύρος Μίχος, όταν με έναν κεραυνό έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 4-1.
 
Ο Αιολικός πιάστηκε στον ύπνο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όταν ο Φούφουλας ξεγέλασε τον Μάππα που περίμενε βαθιά σέντρα και έστειλε από το πουθενά τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά δεν πτοήθηκε… δευτερόλεπτο, πιάνοντας από το λαιμό τους φιλοξενούμενους για την ισοφάριση.
 
Ο Μιχαλάκης δύο φορές έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά η Τρίτη ήταν και φαρμακερή, όταν πήρε το… ριμπάουντ στο πλασέ του Τόρες που εφόρμησε από τα αριστερά και με κεφαλιά έκανε το 1-1. Ο ίδιος παίκτης, έπειτα από σεμιναριακή αντεπίθεση της ομάδας του, βγήκε τετ α τετ αλλά ολιγώρησε χάνοντας σπάνια ευκαιρία. Λίγο πριν την ανάπαυλα όμως, ο Πάρης Μπακάλης πήρε την ασίστ του Σεραφίγγου και επέβαλε την τάξη στον Ταρλά με το 2-1.
 
Στην επανάληψη οι παίκτες των δύο ομάδων, επιδόθηκαν χωρίς λόγο σε ένα σκληρό παιχνίδι μεταξύ τους, με τον Γάλα ωστόσο να πετυχαίνει ένα γκολ… Α΄ Εθνικής με εντυπωσιακή κούρσα και άψογο τελείωμα στην γωνία του Δρακόπουλου. Το 3-1 έριξε το ρυθμό του αγώνα φυσιολογικά, αλλά η Αχαϊκή μπήκε ξανά στο παιχνίδι λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Παπαζούδη. Οι καθυστερήσεις όμως αποζημίωσαν και με το παραπάνω τους κάτι λιγότερο από 1000 φίλους της ομάδας, με τον Σπύρο Μίχο με έναν κεραυνό επάνω στην κίνηση, να γράφει το 4-1 έξω από την περιοχή!
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αιολικός: Μάππας, Μουτζούρης, Παπαζούδης, Λένγκα, Μαγγανάς, Μπακάλης, Μίχος, Τόρρες (Γ. Σαμπάνης), Σεραφίγγος (69΄ Ζαγοριανός), Γάλας, Μιχαλάκης (75΄ Πασσαλίδης)
Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Νικολόπουλος (56΄ Κόλιας), Νιάρος (46΄Σουράνης), Πετρόπουλος, Φούφουλας, Μπακίρης, Καζαντζής (70΄ Φραγκούλιας), Κωστής, Μπαρδανιώτης, Μικελάτος, Σαμίκος
 
sportlesvos.gr
 
[Φωτό για το SportLesvos. GR, Δάκης Κουλουκάκης]

Μοιράσου το άρθρο!