Αθλητικά

27/04/2015 - 07:02

Αιολικός - Καλαμάτα 3-1

Σ

την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του τρίτου ομίλου της Γ' Εθνικής παρέμεινε ο Αιολικός που νίκησε 3-1 την Καλαμάτα

Στον αντίποδα η «Μαύρη Θύελλα» που ήταν απογοητευτική για μία ακόμα αναμέτρηση έχει πλέον υποχωρήσει στην όγδοη (!) θέση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Καλαμάτα με τον Παπαζούδη να σκοράρει άθελά του στο τέρμα της ομάδας του στο 11' για το 0-1.

Στο 43' οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Μιχαλάκη κι αυτό ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο 60' ο Σαμπάνης ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα της Μυτιλήνης με τον Μίχο στο 71' να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και να μην γίνεται το 3-1. Στο 85' ο Καρμίρης είδε την κόκκινη κάρτα του ρέφερι και ο Μανουσάκης νίκησε τον Ηλιόπουλο ο οποίος κάθισε αναγκαστικά κάτω από τα δοκάρια για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θεαγένης Διονυσάτος): Παπαλόπουλος, Λένγκα, Παπαζούδης, Λίμα, Γάλας, Καδής (80' Μαλακός), Μίχος, Μ. Σαμπάνης, Μανουσάκης, Μιχαλάκης, Ζαγοριανός (46' Σπανός).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Μούζος (46' Καρμίρης), Ζαχαρίοπουλος, Μαρτίνος, Χριοστοφιλέας, Ρούσης, Χαρίτος (75' Σαλαπάτας), Ηλιόπουλος, Κουντάνης, Μιλτιάδης, Τσάτσος (70' Νικολόπουλος), Βασιλόπουλος

 

onsports.gr

Μοιράσου το άρθρο!