Αθλητικά

05/12/2016 - 06:16

Αιολικός – Παναργειακός 1-0

Η ομάδα της Μυτιλήνης ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από τον αντίπαλό της, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν… τέλειωσε το ματς από νωρίς, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα στο τέλος να επιστρέψουν μνήμες από το ματς με τη Θήβα, φορτώνοντας άγχος τους ποδοσφαιριστές, που ωστόσο κράτησαν το υπέρ τους 1-0 μέχρι το τέλος και πρόσθεσαν τρεις ακόμα πολύτιμους πόντους στη συγκομιδή τους.

Το πρώτο 45λεπτο κύλησε με καθολική υπεροχή των Μυτιληνιών, αλλά την πρώτη καλή στιγμή την είχαν οι φιλοξενούμενοι σε σουτ του Φωκαϊδη, που έφυγε ελάχιστα άουτ (15′). Οι παίκτες του Αιολικού δημιουργούσαν όμως συνεχώς κινδύνους στην περιοχή του Παναργειακού, χωρίς πάντως να κατορθώσουν να μετατρέψουν τις ευκαιρίες τους σε κάποιο γκολ, χάνοντας μάλιστα μερικές κλασικές φάσεις σε δύο περιπτώσεις με τον Μπουρούς (27′ και 30′), αλλά και μία ακόμα στην παράλληλη μπαλιά του Ευσταθίου την οποία δεν πρόλαβε ο Χρήστου εξ” επαφής να αξιοποιήσει, σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα (39′).

Με την επανέναρξη όμως, ο Μπουρούς έλυσε το γόρδιο δεσμό και με όμορφη εκτέλεση σε τετ α τετ, άνοιξε το σκορ, νικώντας τον τερματοφύλακα Σαχλαμίδη για το 1-0 (49′). Ο Αιολικός ανέβασε στροφές και έχασε πολλές ευκαιρίες σε σουτ των Ιωαννίδη, Μπουρούς, Χρήστου και Κρητικού, ενώ στην κλασικότερη όλων, ο Ευσταθίου έβγαλε παράλληλα μπαλιά στον Μπουρούς, ο οποίος δεν μπόρεσε πάνω στη γραμμή να πετύχει το δεύτερα προσωπικό του τέρμα.
Ο Πολλαετίδης πέρασε στο ματς τον Μίχο, αντί του Χρήστου, στέλνοντας τον Μπουρούς στην κορυφή της επίθεσης και τον Μανουσάκη σm άκρα, βγαίνοντας ξανά ταχύτατα στις αντεπιθέσεις.
Ο Παναργειακός από τη μεριά του ρίσκαρε με τη διάταξή του στον αγωνιστικό χώρα, περνώντας ακόμα και τον στόπερ του Μηλιώτη στην κορυφή της επίθεσης, προσπαθώντας να φέρει την μπάλα στην περιοχή του Ζαχαρή, αλλά ο Λαλάς ήταν εκείνος που έφτασε κοντά στο γκολ, χάνοντας όμως σημαντική ευκαιρία σε τετ α τετ.
Το 1-0 έμεινε ως το τέλος και έφερε ανακούφιση, αλλά και χαμόγελα στις τάξεις του Αιολικού, που παραμένει αήττητος μετά το χαμένο ματς της πρεμιέρας στην έδρα του ΠΑΟ Βάρδας.
Συνθέσεις
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γ. Πολλαετίδης): Ζαχαρής, Ιωαννίδης, Κρητικός, Κριπιντίρης, Τάχιας, Κεσίδης, Παληγεώργος, Ευσταθίου (87 Λαλάς), Μανουσάκης, Μπουρούς, Χρήστου (76′ Μίχος)
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Σαχλαμίδης, Μηλιώτης, Σιάτρας, Κάβρικ (55′ Χ. Φλεβάρης), Φίλης, Καψιώχας (70′ Φασουλής), Φωκαΐδης, Χαρίτος, Πούτσι, Ανδριόπουλος, Καρέλης (80′ Κυριακόπουλος)

 

 

http://sportsup.gr/

Μοιράσου το άρθρο!