Αθλητικά

30/01/2017 - 07:53

Ακόμη μια βαριά ήττα για την Καλλονή...

Θ

ύμα» της Χανιώτικης ομάδας η Καλλονή που πνέει τα λοίσθια και η βαριά ήττα της την φέρνει ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Πραγματοποιώντας μακράν την καλύτερη φετινή της εμφάνιση η Χανιώτικη ομάδα έκανε ένα καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ σε 36.

Την αρχή έκανε ο Σταματής στο 9′, με τον Αποστολόπουλο να κάνει τη σέντρα , τον Παπάζογλου προσπαθώντας να διώξει να βρίσκει το δοκάρι και τον έμπειρο επιθετικό να στέλνει τη μπάλα από κοντά στα δίχτυα.

Στο 22΄ο Βαρούχας σε αντεπίθεση του ΑΟΧ πλάσαρε με τον Παπάζογλου να διώχνει προσωρινά τη μπάλα αλλά ο επιμένων Βαρούχας να παίρνει το ριμπάουντ και να πλασάρει αυτή τη φορά σωστά.

42′.Με πρωταγωνιστή-και πάλι- τον Βαρούχα να μπαίνει από τα δεξιά να πασάρει στον Σταματή με τον Παπάζογλου και πάλι να αποκρούει προσωρινά και τον επερχόμενο Φουρλάνο να γράφεται κι αυτός στη λίστα των σκόρερς.

Και το «κερασάκι στην τούρτα» το πανέξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ του Αποστολόπουλου ,στις καθυστερήσεις, που είδε τον τερματοφύλακα της Καλλονής έξω από την εστία του ,περνώντας τη μπάλα από πάνω του γράφοντας το  4-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ καθώς η επανάληψη ήταν μια απλή διαδικασία.

ΑΟ Χανιά – Καλλονή  4-0 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Ελευσίνας)

ΣΚΟΡΕΡ: 9′ Σταματής πλασέ, 22′ Βαρούχας σουτ, 42′ Φουρλάνος πλασέ, 45′ Αποστολόπουλος  σουτ

59′ Δοκάρι για την Καλλονή από σουτ του Σοφιάνη

ΑΟ Χανιά (Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης (61′ Γεωργακόπουλος), Δαμιανάκης, Βασιλείου, Ντούμος, Φουρλάνος, Ηρακλής, Αποστολόπουλος (82′ Ρούνεϊ), Σταματής (69′ Κοζάκης), Βαρούχας, Τσουκάνης

Καλλονή (Γαβαλάς): Παπάζογλου, Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Ρεπετσάς, Σάββα, Γιουκαρής, Αποστόλου, Λίταινας, Λαμπράκης, Σοφιάνης, Φράγκος

Μοιράσου το άρθρο!