Αθλητικά

27/10/2014 - 06:11

Αποκλεισμός Αιολικού στη Νέα Μανωλάδα

style="text-align: justify;">Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Αιολικός στη Νέα Μανωλάδα, από την τοπική Δόξα, στο πλαίσιο της Β' Φάσης στον 3ο όμιλο σε νοκ άουτ αγώνα.
 
Η ομάδα της Μυτιλήνης παρατάχθηκε σε πλήρη σύνθεση από τον Βαγγέλη Γούτη, ωστόσο δεν κατόρθωσε σε ακόμα ένα ματς να φτάσει στο γκολ.
 
Ο Αιολικός είχε δοκάρι στο 35΄ σε σουτ του Ζαγοριανού και στην επανάληψη απείλησε με το Μιχαλάκη όταν ο βραχύσωμος επιθετικός της ομάδας της Μυτιλήνης βρέθηκε τετ α τετ με τον Τσάπαλο, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.
 
Οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και με σκόρερ τον Μελετίδη από το 72ο λεπτό, πανηγύρισαν τη δεύτερη κατά σειρά πρόκριση στο φετινό θεσμό, μετά από εκείνη κόντρα στο Βύζαντα Μεγάρων στην Α' Φάση, στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.
 
Ο Αιολικός πίεσε για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά, όταν και η Δόξα οπισθοχώρησε για να διατηρήσει τα κεκτημένα, όμως το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους με το υπέρ τους 1-0.
 
Για τον Αιολικό, που επιστρέφει στη Μυτιλήνη κατηφής από τη χαμένη πρόκριση, αλλά κυρίως από το γεγονός πως σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που αποτελεί διεκδικητή της ανόδου και στο πρωτάθλημα, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί θετικά, μένοντας ξανά στείρος επιθετικά, ακολουθεί πολλή δουλειά στις προπονήσεις, ώστε η ομάδα να σηκώσει κεφάλι από τα δύο αρνητικά αποτελέσματα και να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια της Γ' Εθνικής.
 
(Πηγή φωτό: Βαγγέλης Δημητρόπουλος)
 
Συνθέσεις
Δόξα Νέας Μανωλάδας: Τσάπαλος, Λιβάνης, Μπίζος, Λαμπρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Βάτσης, Νικολόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Μελετίδης, Πλαστουργός, Γούρμος
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Μάππας, Μαγγανάς, Γάλας, Λένγκα, Παπαζούδης, Μπακάλης, Μίχος, Τόρρες, Πασαλίδης, Μιχαλάκης, Ζαγοριανός
 
sportlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!