Αθλητικά

20/08/2014 - 23:15

Αποστομωτική απάντηση Αιολικού στα «παιχνίδια» σύγκρουσης – Φιλικό με Λεβαδειακό

yle="text-align: justify;">ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας μας εν όψει του πρωταθλήματος της Football League 2 καθώς  και της οικονομικής ενίσχυσης για να ανταπεξέλθει στα έξοδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου μέσα στην δυσχερή οικονομική συγκυρία , αποφασίσαμε να διοργανώσουμε φιλικό αγώνα με την ομάδα του Λεβαδειακού την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης  .

Στις 11.08.2014 η ομάδα μας έστειλε αίτημα στο ΝΠΔΔ για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την ομάδα της Super League και έλαβε στις 12.08.2014 το σχετικό παραχωρητήριο .

Στη συνέχεια και μετά από παραίνεση του Υπουργού Δικαιοσύνης κ Αθανασίου προς την Διοίκηση του Αιολικού αλλά και τον Παναγιώτη Τρύφων προσωπικά , αλλά και για την άμβλυνση των διαφορών μας με την ΠΑΕ ΑΕΛΚ όσον αφορά την χρήση του γηπέδου αλλά και την μεταξύ μας συνεργασία κατατέθηκε από την ομάδα μας επίσημη πρόσκληση στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ στις 12.08.2014 για διεξαγωγή φιλικού αγώνα κατά την παραπάνω ημερομηνία μνημονεύοντας στην αίτηση μας το σχετικό παραχωρητήριο .

Στις 18.08.2014 και επειδή δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση στο επίσημο αίτημα της ομάδας μας στάλθηκε νέα επιστολή στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ με την οποία της επαναλάβαμε την πρόθεση για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα και της ζητούσαμε να απαντήσει στο αίτημα μας προκειμένου σε αρνητική απάντηση να προχωρήσουμε στην διοργάνωση του φιλικού με την αρχική επιλογή της ομάδας μας για φιλικό την ομάδα του Λεβαδειακού και για μια ακόμη φορά δεν λάβαμε επίσημη απάντηση .

Με έκπληξη αλλά και λύπη διαβάσαμε σήμερα σε τοπική ιστοσελίδα αλλά και στο επίσημο Facebook Site της ΑΕΛΚ ότι η ομάδα της Καλλονής ενώ γνώριζε για την διεξαγωγή του δικού μας φιλικού αγώνα καθώς και την ύπαρξη του σχετικού παραχωρητηρίου προς την ομάδα μας από το ΝΠΔΔ για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα στις 07 Σεπτεμβρίου,  προχώρησε σε μεταγενέστερο αίτημα προς το ΝΠΔΔ για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης την ίδια ημερομηνία με ομάδα από την Τουρκία με σκοπό εσκεμμένα αλλά και πέρα από κάθε ηθική και δεοντολογία να δημιουργήσει πρόβλημα τόσο στην ομάδα μας όσο και στη νέα δημοτική αρχή .

Με λύπη μας πλέον διαπιστώνουμε ότι οι προσπάθειες προσέγγισης με την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ αλλά και οι παραινέσεις από τον Παναγιώτη Τρύφων και τους θεσμικούς φορείς (Δήμαρχο ,Υπουργό Δικαιοσύνης, Περιφέρεια )  για άμβλυνση των συγκρούσεων  και συνεργασία,   προσκρούουν στην αλαζονεία του Προέδρου και του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛΚ .

Σαν Διοικητικό Συμβούλιο του Αιολικού Μυτιλήνης είμαστε αναγκασμένοι πλέον να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας και των φιλάθλων μας .

Μυτιλήνη 20/08/2014

Το ΔΣ του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης


Η μεγάλη στιγμή έφτασε . Η ομάδα του Αιολικού Μυτιλήνης θα πατήσει για πρώτη φορά το χορτάρι της ανακαινισμένης , φυσικής του έδρας , του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας στον φιλικό αγώνα με την ομάδα του Λεβαδειακού που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League , την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 . Σας περιμένουμε όλους κοντά μας στην πορεία προς την Football League   .

ΤΟ ΔΣ του ΑΕΠΣ Αιολικού Μυτιλήνης 

Μοιράσου το άρθρο!