Αθλητικά

20/10/2014 - 07:32

Απροσδόκητη γκέλα για τον Αιολικό

Δ

ύο πολύτιμους βαθμούς άφησε ο Αιολικός στο «Κ. Κεντέρης», αδυνατώντας να βρει τον τρόπο να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Λουτρακίου. Η ομάδα του Βαγγέλη Γούτη, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε ένα πολύ καλό πρώτο 20λεπτο, σημάδεψε και το δοκάρι των αντιπάλων της με τον Μίχο λίγο πριν την ανάπαυλα, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο κατάμεστο γήπεδο της Καλλονής, οι φίλοι του Αιολικού έμειναν με ένα αίσθημα πίκρας, ωστόσο είναι σαφές πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και αυτοί οι δύο χαμένοι βαθμοί θα υπάρξει ευκαιρία να… καλυφθούν σε επόμενα παιχνίδια.

Ωστόσο προβληματίζει το σημερινό 0-0 σαν γενικό συμπέρασμα, καθώς αν θέλεις να κάνεις πορεία πρωταθλητισμού, παιχνίδια σαν κι αυτά με το Λουτράκι, οι παίκτες του οποίου, έπεφταν προσποιούμενοι τραυματισμό στο έδαφος από το το…75΄, οφείλεις να τα κερδίζεις.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ήταν εμφανής η απουσία της τελευταίας στιγμής του Ντιέγκο Τόρρες και ο Βαγγέλης Γούτης δεν μπόρεσε να την καλύψει με την χρησιμοποίηση του Σαμπάνη. Ο Αιολικός ήταν καταιγιστικός στο πρώτο 20λεπτο, έχασε ευκαιρίες καλές τόσο με το Μιχαλάκη, όσο και με τους Λαλά και Μίχο, αλλά δεν είχε την τύχη να βάλει το γρήγορο γκολ που θα διευκόλυνε την υπόθεση.

Στο 40΄ ο Μίχος με ένα πολύ καλό ψηλοκρεμαστό σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Λουτρακίου. Στην επανάληψη με κόντρα τον αέρα, η ομάδα του Βαγγέλη Γούτη, έγινε πιο δραστήρια με την είσοδο του Πασσαλίδη, έκλεισε στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενους, αλλά του έλειψε η ουσία. Ο Ζαγοριανός έχασε κλασσική ευκαιρία στο 79΄ τετ α τετ να δώσει τη νίκη, ενώ ο Μπακάλης στο 94΄ έπιασε ένα «κεραυνό», που απέκρουσε πολύ δύσκολα ο Καλιακμάνης.

 

πηγη: sportlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!