Αθλητικά

11/06/2011 - 13:24

Αβέβαιο το μέλλον του Αιολικού

Η διοικητική στασιμότητα που παρατηρείται από τις 8 Μαΐου, οπότε και ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα του 8ου ομίλου, μέχρι και σήμερα έχει καταστήσει αβέβαιο το μέλλον του Αιολικού.

Οι διοικούντες τον ιστορικό σύλλογο της Μυτιλήνης απέχουν των υποχρεώσεών τους και η συμπεριφορά τους αυτή έχει μετατρέψει σε ακόμη πιο... θολό το τοπίο. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο κίνδυνος μη συμμετοχής του Αιολικού στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής την προσεχή σεζόν είναι ορατός εφόσον δεν υπάρξει άμεσα μεταστροφή της κατάστασης.

Θυμίζουμε πως οι παίκτες των "κυανόλευκων" αναχώρησαν για την καλοκαιρινή τους άδεια έχοντας τρομερά παράπονα από τη διοίκηση λόγω του ότι δεν έχουν λάβει σημαντικό μέρος των δεδουλευμένων τους, ενώ οι όποιες οχλήσεις τους προς τους ιθύνοντες του συλλόγου έπεσαν στο κενό.

Οι υπεύθυνοι, άλλωστε, είναι επί της ουσίας... εξαφανισμένοι και οι γνωρίζοντες καλά το παρασκήνιο που αφορά τον Αιολικό ισχυρίζονται πως αν ο πρόεδρος, Γιάννης Φλωρίδης, δεν στηριχτεί από άλλους παράγοντες, τότε θα διαβεί και εκείνος την πόρτα της εξόδου.

πηγή: sentragoal.gr

Μοιράσου το άρθρο!