Αθλητικά

13/11/2017 - 14:00

«Αν δεν μας δώσεις τα χρήματα, να πας να γαμηθείς» - Παίκτης καταγγέλλει τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής

yle="text-align: justify;"> 

Η Συγκλονιστική Μαρτυρία του Ποδοσφαιριστή που Καταγγέλει ότι τον Κυνήγησε η Μαφία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου
Ο Shelton Spier ήρθε το καλοκαίρι στην Ελλάδα για να παίξει στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής Λέσβου, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Μέσα σε λίγες ώρες, θα έπρεπε να δραπετεύσει.


O ποδοσφαιριστής Shelton Spier πέρασε ένα τρελό καλοκαίρι στην Ελλάδα. Όχι, δεν εννοούμε ότι μέθυσε σε κάποια παραλία πίνοντας «μπόμπες». Η περιπέτειά του ήταν πιο σοβαρή και κράτησε λίγο παραπάνω από ένα hangover.

Τον περασμένο Αύγουστο, o Ολλανδός παίκτης ήρθε σε συμφωνία με τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, μία ομάδα της Λέσβου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα τις Γ' Εθνικής. Το πέρασμά του από την ομάδα νέων της Watford, η οποία αγωνίζεται στην Premier League, έκανε τον 20χρονο αμυντικό το τέλειο μεταγραφικό απόκτημα. Τα τοπικά ΜΜΕ δεν τσιγκουνεύτηκαν τις διθυραμβικές αναφορές στο όνομά του και οι φίλαθλοι έτρεξαν στο γήπεδο, για να τον δουν στις προπονήσεις. Μέσα σε λίγες ώρες, ο Shelton Spier έγινε «μεταγραφή αεροδρομίου» και «έψησε» παράγοντες και οπαδούς ότι τα σαλόνια της Β' Εθνικής δεν είναι ένα άπιαστο όνειρο, αλλά ένας εφικτός στόχος. Ήταν στο χέρι, ή καλύτερα, στα πόδια του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.



Όμως τα πράγματα στράβωσαν και λίγα 24ωρα μετά μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, ο Spier αναγκάστηκε να γυρίσει κακήν κακώς στην πατρίδα του. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι εγκατέλειψε τη χώρα μας λόγω της διαφθοράς που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το VICE Sports μίλησε μαζί του, για να μάθει όλα όσα πέρασε στην Ελλάδα. Αυτή είναι η ιστορία του σε πρώτο πρόσωπο.

Η μεταγραφή μου στην Αγία Παρασκευή έγινε μεγάλη είδηση στα τοπικά μίντια. Η παρουσίασή μου πραγματοποιήθηκε μπροστά σε πολλούς δημοσιογράφους και κέρδισα μερικές χιλιάδες ευρώ, τα οποίες η ομάδα μου έδωσε σε μετρητά, πάνω στο τραπέζι. Πολλοί φίλαθλοι ήρθαν για να παρακολουθήσουν την πρώτη προπόνησή μου. Είχαν ακούσει ότι έπαιζα στην Watford και γι’ αυτούς ήταν σημαντικό να βρίσκεται στην ομάδα τους ένας ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από σύλλογο της Premier League. Ήθελαν να με δουν να παίζω. Χειροκρότησα τους καινούριους φίλους μου και σκέφτηκα: «Αυτήν τη χρονιά πρέπει να δείξω ποιος πραγματικά είμαι».

Διαβάστε την αποκαλυπτική συνέχεια στο VICE

 

 

-------------------

up date

η ανακοίνωση της ομάδος της Αγίας Παρασκευής:

Ο θυμόσοφος λαός στην Ελλάδα, για κάτι τέτοιες φαντασιόπληκτες ιστορίες, αναφέρεται στα παραμύθια της Χαλιμάς. Στη Βρετανία αντίστοιχα, χώρα καταγωγής του Σέλτον Σπάϊρ, μιλάνε για τη Σεχραζάντ. Δυστυχώς για εκείνον, το παραμύθι που από το πρωί εμπλέκει το σύλλογό μας σε διάφορα σενάρια χολιγουντιανής ταινίας, απλώς δεν έχει δράκο, όπως πολλοί επιζητούν.

O επίσημος Διαγόρας επισημαίνει ρητά πως όσα αναφέρει σε συνέντευξή του ο ποδοσφαιριστής Σέλτον Σπάϊρ και αναπαράγονται τις τελευταίες ώρες από διάφορα Μέσα ενημέρωσης στο διαδίκτυο, είναι παντελώς ανακριβή και αναληθή. Στόχος, ως φαίνεται, είναι να πληγεί και να ανακοπεί η εξαιρετική πορεία της ομάδας μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, από διάφορα καθοδηγούμενα στοιχεία του ποδοσφαιρικό υποκόσμου.

Η ιστορία είναι μία και είναι αδιαπραγμάτευτη. O εν λόγω ποδοσφαιριστής πέρασε από την ομάδα μας τον Αύγουστο, δοκιμάστηκε και απορρίφθηκε. Δεν έγινε ποτέ επίσημο δελτίο, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καμία απολύτως μεταγραφή και δεν προσχώρησε ποτέ καμία συμφωνία με τη διοίκηση του Διαγόρα. Όπως ήρθε στη Λέσβο ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, έτσι και έφυγε. Περπατώντας. Οι λόγοι της μη συνεργασίας μας είναι καθαρά ποδοσφαιρικοί και αγωνιστικοί. Για τα υπόλοιπα που «καταγγέλλονται» από τον ίδιο, όπως και για κάθε συνέχεια αυτής της βρετανο-ολλανδικής φαρσοκωμωδίας, αρμόδια να αποφανθεί είναι πλέον η δικαιοσύνη. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να επιχειρήσει, έστω, να προκαλέσει κακό στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής. Για το λόγο αυτό, επιφυλασσόμαστε πλέον για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

ΥΓ1: Είναι πρώτη και τελευταία φορά που ασχολούμαστε με φαντασιόπληκτους.

ΥΓ2: Έχουμε μπροστά μας έναν κρίσιμο αγώνα την Κυριακή και όλη μας η προσοχή στρέφεται σε αυτόν.


ΥΓ3: Κάτω τα χέρια από τον Διαγόρa

Μοιράσου το άρθρο!