Αθλητικά

02/04/2018 - 07:06

Δεν τα κατάφερε ο Διαγόρας

Τ

ελευταία αγωνιστική για τον 7ο όμιλο στη Γ Εθνική με τον Αιολικό να μην αγωνίζεται αφού δεν ταξίδεψε ο ουραγός Ταμυναϊκός και έτσι ο Αιολκός θα κερδίσει τον αγώνα με 3-0 α.α εξασφαλίζοντας την παραμονή του στην κατηγορία.

Αντίθετα, ο Διαγόρας που ήθελε μόνο τη νίκη στο Κιβέρι για την παραμονή του, ηττήθηκε απο τον τοπικό Ερμή με 1-0 και είναι η τέταρτη ομάδα που υποβιβάστηκε μαζί με τον Ταμυναϊκό, την Τριγλία Ραφήνας και τον Ερμή Κιβερίου. Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία.

 

 

 

 

Ανακοίνωση του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής:

«Συγχαρητήρια στον τραμπούκο Δήμαρχο τους Άργους και τους παρατρεχάμενους του, δημοτικούς συμβούλους του Άργους, επιφανείς επιχειρηματίες του Άργους και τους διάφορους καθυστερημένους "φουσκωτούς" της περιοχής, που παραβρέθηκαν στο γήπεδο του Kιβερίου από τις 2 το μεσημέρι και με το άψογο ήθος που επέδειξαν, κατάφεραν να υποβιβάσουν τον Διαγόρα Aγίας Παρασκευής και να σώσουν την ομάδα του Άργους, που την ίδια ώρα έχανε με κάτω τα χέρια από την ομάδα της Eρμιονίδας. H φιλοξενία τους, σε ένα ξένο γήπεδο, ήταν ΠPΩTOΦANHΣ και επιφυλασσόμαστε για το μέλλον (πότε δεν ξέρεις...) για την καλύτερη νησιωτική φιλοξενία.»

 

Μοιράσου το άρθρο!