Αθλητικά

30/11/2016 - 05:31

Διαφωνία Αιολικού - Παναχαϊκής για την ημερομηνία - ώρα του αγώνα Κυπέλλου

Μόνο βέβαιη δεν είναι η διεξαγωγή της αναμέτρησης για την 2η φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Αιολικό την επόμενη Τετάρτη 7/12!

 
Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 96,3, υπάρχει διαφωνία μεταξύ των δύο ομάδων και ο λόγος είναι η ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης.
 
Η Παναχαϊκή δεν δέχεται να αγωνιστεί στις 11π.μ. καθώς η Τετάρτη είναι εργάσιμη μέρα και ο κόσμος δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο.
 
Οι «κοκκινόμαυροι» προχώρησαν σε μία πρωτοποριακή πρόταση προς τη διοίκηση του Αιολικού.
 
Η Παναχαϊκή μετέφερε στον Αιολικό την πρόθεσή της να πληρώσει η ίδια όλα τα έξοδα της ομάδας από την Μυτιλήνη έτσι ώστε να παραμείνει την Τετάρτη το βράδυ στην Πάτρα σε ξενοδοχείο και να γίνει η αναμέτρηση στις 3μ.μ.! Όλα αυτά με έξοδα της Παναχαϊκής!
 
Ενώ όλα έδειχναν ότι θα υπάρξει συμφωνία, ο Αιολικός κατέθεσε αίτημα στην ΕΠΟ για να γίνει το παιχνίδι Τετάρτη 21/12.
 
Κάτι τέτοιο είναι πρακτικά αδύνατο καθώς για εκείνη την ημερομηνία έχει αποφασιστεί να διεξαχθούν τα παιχνίδια της 3ης φάσης του Κυπέλλου!
 
Ο Αιολικός θέλει κάτι τέτοιο μιας και λίγες μέρες πιο πριν παίζει στην Κάτω Αχαϊα με την Αχαϊκή και για οικονομικούς λόγους θα βόλευε την ομάδα από την Μυτιλήνη να παραμείνει στην Πάτρα.
 
Αύριο θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για να λάβει οριστικές αποφάσεις. Πάντως η Παναχαϊκή, σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτεί να αγωνιστεί στις 11π.μ.!
 
matchaxaias.gr/

Μοιράσου το άρθρο!