Αθλητικά

23/09/2014 - 12:21

Διακρίσεις για το Μπριτζ της Λέσβου

style="text-align: justify;">Με μια πρώτη θέση  για τον Σύλλογο Λέσβου Αγωνιστικού Μπριτζ (Σ.Λ.Α.Μ), ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, τα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Ομάδων Μπριτζ που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ. Οι αγώνες διεξήχθησαν στην αίθουσα Ξιφασκίας (Εγκαταστάσεις Ελληνικού Αεροδρομίου) με τη συμμετοχή συλλόγων από όλη την Ελλάδα και περίπου 200 ομάδες  σε 9 κατηγορίες. Ο ΣΛΑΜ ,που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική,  κατέβασε φέτος 3 ομάδες (12 αθλητές), στις κατηγορίες 1-6 , 1-9 και OPEN.
Μεγάλη επιτυχία για τον ΣΛΑΜ η πρώτη θέση που  κατάκτησε η ομάδα της κατηγορίας 1-6, αποτελούμενη από τους: Ψώμο Βασίλη, Ψάνη Χαρά, Κίνδερλη Πηνελόπη και Μυρσίνη Μανιάτη ανεβάζοντας έτσι τον ΣΛΑΜ στη Β’ Εθνική στην κατηγορία 1-6, με 1 ήττα και 6 νίκες.
Η ομάδα της κατηγορίας 1-9, αποτελούμενη από τους: Καλλιάλη Χριστίνα, Βασιλέλλη Θάλεια, Σοφιανό Γιάννη και Ψύχα Γλεντή Ελένη, κατέκτησε την 13η θέση με 2 νίκες και 4 ήττες.
Η ομάδα της κατηγορίας OPEN, αποτελούμενη από τους: Σκορδομπέκη Ακη, Γουγούλα Γιώργο, Φλωρά Αντιγόνη και Κασκαμπά Νίκη, κατέκτησε την 8η θέση με 3 νίκες και 4 ήττες.
Το μπρίτζ είναι ένα παιχνίδι με χαρτιά, που είναι ταυτόχρονα και αναγνωρισμένο άθλημα
Χιλιάδες παίκτες στην Ελλάδα και εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο παίζουν μπριτζ καθημερινά.
Το μπρίτζ προσφέρει:
Διασκέδαση
Έχεις την καλύτερη, αλλά και την πιο οικονομική διασκέδαση. Παίζοντας μπριτζ θα βρεθείς μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας, περνώντας μερικές ευχάριστες και δημιουργικές ώρες.
Συναναστροφή
Βρίσκεις παρέα, γνωρίζεις νέους ανθρώπους, δημιουργείς νέες φιλίες. Τα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας, μοναξιά, έλλειψη φίλων, εξαφανίζονται.
Συναγωνισμός
Μιλάς σε μια παγκόσμια γλώσσα, που σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις ανθρώπους απ' την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Συναγωνίζεσαι μαζί τους λαμβάνοντας μέρος σε αγώνες, πανελλή¬νιους και διεθνείς, ζωντανά ή και από το Διαδίκτυο.
Εκδρομές
Είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις της ομορφιές του κάθε τόπου. Κάθε σωματείο διοργανώνει εκδρομικά τουρνουά, με ειδικές παροχές στους αθλητές, όπως μειωμένες τιμές στα ξενοδοχεία, εορταστικά δείπνα μετά τους αγώνες, ξεναγήσεις στους τόπους των διοργανώσεων, έπαθλα, αναμνηστικά δώρα κλπ.
Διάκριση
Το μπριτζ είναι το μόνο παιχνίδι που γρήγορα ένας νέος παίκτης έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει έναν πρωταθλητή σε επίσημους αγώνες, να νιώσει τη χαρά της νίκης απέναντι στον πρωταθλητή.
Για όσους θέλουν να γνωρίσουν το ΜΠΡΙΤΖ, ο νέος κύκλος μαθημάτων ξεκινάει στις 15 Οκτωβρίου στις 18:00, στις εγκαταστάσεις του ΣΛΑΜ στη Βαρειά (πάνω από το Γυμναστήριο Oxygen). 
Πληροφορίες στο τηλ  6996675614, στην ιστοσελίδα http://learn.hellasbridge.org  και στο Facebook https://www.facebook.com/slam.mitilini Σύλλογος Μπριτζ Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!