Αθλητικά

18/01/2011 - 08:42

Έκοψαν τη βασιλόπιτα του Αιολικού... εν πλώ!

Μια μικρή εκδήλωση ετοίμασαν οι άνθρωποι του Αιολικού εντός του πλοίου "European Express", στη διάρκεια του σημερινού ταξιδιού τους από τον Πειραιά προς τη Μυτιλήνη, έπειτα από το χθεσινό απαγορευτικό απόπλου προς τα νησιά του Αιγαίου.Η διοίκηση της ομάδας, θέλοντας να τιμήσει και το μεγάλο χορηγό της, τη Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου, αμέσως μετά το καθιερωμένο δείπνο έκοψε τη βασιλόπιτα του νέου έτους, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και απόλυτης ικανοποίησης από το μεγάλο διπλό στην έδρα των Αγίων Αναργύρων.Ο Αιολικός με τον τρόπο αυτό θέλησε να τιμήσει τη NEL LINES αλλά και ειδικότερα τον πλοίαρχο κ. Μανώλη Φραγκιαδάκη και το προσωπικό του πλοίου "European Express", με το οποίο επιστρέφουν τις Κυριακές στη Μυτιλήνη.

Για την ιστορία, το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στο κομμάτι του... Αιολικού και αμέσως, άπαντες έσπευσαν να σχολιάσουν πως το 2011 θα είναι η χρονιά του!

Ο Πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Φλωρίδης έκανε ένα δώρο, εκ μέρους του Αιολικού, στον κ. Φραγκιαδάκη, δίνοντας παράλληλα από ένα αναμνηστικό λάβαρο και στα υπόλοιπα μέλη της γέφυρας του πλοίου.

Όμως, η εκδήλωση δεν τέλειωσε εκεί, αφού από το πρωί ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Σταύρος Βουργουτζής, είχε φροντίσει ώστε να διατεθούν και δώρα σε δύο τυχερούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η κλήρωση ανέδειξε τον Δημήτρη Τρακέλλη και τον Παναγιώτη Βουργουτζή, που εισέπραξε και τα πειράγματα των συμπαικτών του, οι οποίοι "χρέωναν" στο Γενικό Αρχηγό πως μεροληπτούσε στη διάρκεια της κλήρωσης, λόγω... συγγένειας!

Πηγή ''sportlesvos.gr''    

Μοιράσου το άρθρο!