Αθλητικά

05/11/2016 - 07:22

Επέκταση EuroVelo Route#11 ποδηλατικής διαδρομής μέσω Λέσβου στην Σμύρνη

Τα  μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου(Πο.Συ.Λε.), ύστερα από πρόσκληση του Αντιπρόεδρου του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου κ. Πετρέλλη Κυριάκου, παραβρεθήκαν σε συζήτηση με επιτροπή του τμήματος Μεταφορών του Μητροπολιτικού Δήμου Σμύρνης. Το θέμα της συζήτησης ήταν η στήριξη της προσπάθειας της Τουρκιάς για επέκταση της Ποδηλατικής διαδρομής Eurovelo Route #11 από την Αθήνα προς την Σμύρνη μέσω της Λέσβου και η συνεργασία για από κοινού κατάθεση φακέλου για την επίτευξη του στόχου αυτού.

Πρόκειται για μια πολύ καλή ευκαιρία ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας μιας και θα είναι ο συνδετικός σταθμός των επισκεπτών από την Δύση προς την Ανατολή και στο χέρι μας είναι να αξιοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία και να επεκτείνουμε και στο νησί μας της EuroVelo Route #11 μιας και είναι πλέων γνωστό σε όλους ότι η Λέσβος αποτελεί ένα υπέροχο ποδηλατικό προορισμό.

Από πλευράς μας ο Πο.Συ.Λε. βοήθησε την Τουρκική προσπάθεια καθοδηγώντας τους ως προς τις επόμενες επαφές που πρέπει να κάνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με ανθρώπους σχετικούς με το EuroVelo αλλά και την ECF και τους έδωσε επιστολή υποστήριξης.

Μοιράσου το άρθρο!