Αθλητικά

09/01/2017 - 13:31

Επίσκεψη της προπονήτριας Ελευθερίας Αξιώτη στο Ν.Α.Π.Σ.Π.Μ. «ΑΙΟΛΟΣ»

yle="text-align: justify;">Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, το Σάββατο 07 Ιανουαρίου 2017, η  επίσκεψη της προπονήτριας κας Ελευθερίας Αξιώτη της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ) του τομέα Ανάπτυξης για την αξιολόγηση των αθλητών και αθλητριών της αντίστοιχης ηλικιακής κατηγορίας του Ν.Α.Π.Σ.Π.Μ. «ΑΙΟΛΟΣ», στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου, στη Σκάλα Παμφίλων. 

 
Οι αθλητές/τριες διαγωνίστηκαν στη δύναμη στο εργόμετρο (μηχάνημα που προσομοιώνει την κωπηλατική βάρκα) και στην αντοχή στη δύναμη στο εργόμετρο και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και θέσουν τις απορίες και τα ερωτήματα τους στην προπονήτρια της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.
 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την προπονήτρια Ελευθερία Αξιώτη για την επίσκεψη της στο ακριτικό νησί μας μέσα σ’ αυτές τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς και την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία για την πρόθυμη προσπάθεια της να προάγει το άθλημα της κωπηλασίας και στα πιο ακριτικά σημεία της Ελλάδας.
 
Θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή του Συλλόγου κ. Πινάκη Θεόδωρο για την ανιδιοτελή και συνεχή προσφορά του, καθώς επίσης στους  αθλητές/τριες μας και στους γονείς τους για την προσπάθεια και τη συνέπεια τους στο πρόγραμμα προπονήσεων του Συλλόγου.
 
Με εκτίμηση,
Η Γραμματέας Του Ν.Α.Π.Σ.Π.Μ. «ΑΙΟΛΟΣ»
Ταμβακέλλη Δέσποινα
 

Μοιράσου το άρθρο!