Αθλητικά

28/08/2014 - 09:47

Επιτέλους! Συμβιβασμός για το γήπεδο Μυτιλήνης

Τ

ο νομικό πρόσωπο Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού στη σημερινή του συνεδρίαση μετά από εισήγηση του Προέδρου κ. Αστυρακάκη, αποφάσισε την χορήγηση παραχωρητηρίου στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗΣ προκειμένου να διεξάγει τους αγώνες Α΄ Εθνικής κατηγορίας το Σάββατο 30 Αυγούστου με την ομάδα του Εργοτέλη και την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου με την ομάδα του Παναθηναϊκού.
Η νέα Δημοτική Αρχή εκφράζει την ευαρέσκεια της που επιτέλους ο δυο εκπρόσωποί μας στα εθνικά πρωταθλήματα συμφώνησαν μεταξύ τους, κάτι που εξ αρχής σταθερά επιδίωξε.
Μετά τη σημερινή συμφωνία ο φίλαθλος κόσμος του νησιού μας θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει τις δυο ομάδες μας, ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ και ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ, να αλωνίζονται στην Μυτιλήνη.


                                         Γραφείο τύπου  Σπύρου Γαληνού

 


 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εν όψει του αδιεξόδου εξεύρεσης συμβιβαστικής λύσης για την χρήση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης και μπροστά στον κίνδυνο να μην οριστούν από την Super League -σύμφωνα με το έγγραφο της-  τα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΛΚ στο πρωτάθλημα και να αναγκαστεί να «μετακομίσει» εκτός Λέσβου , η διοίκηση του Αιολικού Μυτιλήνης επανήρθε για ακόμη μία φορά σήμερα το πρωί στην πάγια θέση της από την αρχή της σχετικής διαμάχης για από κοινού συμφωνία με την διοίκηση της ΑΕΛΚ για ορισμένο αριθμό παιχνιδιών του Αιολικού στο πρωτάθλημα της Football League 2 στο γήπεδο Μυτιλήνης και την έγκριση τους από την διοίκηση της Superleague στο επόμενο συμβούλιο της .

Στα πλαίσια της συμφωνίας που επετεύχθη ο Αιολικός θα χρησιμοποιήσει το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για την τέλεση 6 επίσημων αγώνων .Πέραν αυτού μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της SuperLeague θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης όλα τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια του Αιολικού . Επίσης με αίτημα της διοίκησης του Αιολικού στην διοίκηση της ΑΕΛΚ και της Superleague και εφόσον καταστεί εφικτό θα μπορέσει κατ’ εξαίρεση να αγωνιστεί σε επιπλέον αγώνες υψηλής προτεραιότητας και σημασίας .

Τέλος για διευκόλυνση της ομάδας της Καλλονής για την όσο πιο καλή προετοιμασία της εν όψει του πρωταθλήματος για τον αγώνα με τον Παναθηναικό αποφασίστηκε η μεταφορά του φιλικού του Αιολικού της Κυριακής 07 Σεπτεμβρίου το Σάββατο 06 Σεπτεμβρίου προκειμένου να μπορέσει να διοργανώσει αντίστοιχο φιλικό η Καλλονή την Κυριακή .

Ο Αιολικός Μυτιλήνης απέδειξε με όλες τις ενέργειες του από την αρχή της διαμάχης για το θέμα της χρήσης του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης ότι έβαλε πάνω από κάθε συμφέρον και αγωνιστική αντιπαλότητα το καλό του Λεσβιακού ποδοσφαίρου και την επιθυμία των Λέσβιων Φιλάθλων να παρακολουθήσουν αγωνιζόμενες στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και τις δύο ομάδες του νησιού μας .Ελπίζουμε το ίδιο να πράξει και η Καλλονή στο μέλλον.

Μυτιλήνη 28/08/2014

Το ΔΣ του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης

 

Μοιράσου το άρθρο!