Αθλητικά

22/01/2011 - 20:28

Α’ Φάση Πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης κατηγορίας «ΕΦΗΒΟΙ 2011».

 

Στις 28, 9 και 30 Ιανουαρίου 2011, πραγματοποιούνται οι αγώνες της Α’ Φάσης – Προκριματικής, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Polo κατηγορίας «ΕΦΗΒΟΙ 2011» (γεννηθέντες μετά το 1995).

Η πρώτη φάση, θα διεξαχθεί με το σύστημα «τουρνουά ενός γύρου σε ομίλους» με τη μέθοδο “POOL” (ένας εναντίον όλων). Το σύνολο των ομάδων που συμμετέχουν από όλη τη χώρα, είναι 56 (αριθμός ρεκόρ) και έχουν σχηματιστεί 11 όμιλοι των 5 ή 6 ομάδων. Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης τοποθετήθηκε στον 3ο Όμιλο (Γ’ Αττικής, με 5 ομάδες) και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά στο Κολυμβητήριο Γέρακα, τους συλλόγους: Χαϊδαρίου, Ηλυσιακού, Νηρέα Γέρακα και Ατλαντίδας Χαλανδρίου.

 

Για τη Β’ Φάση (ημιτελική), που θα διεξαχθεί από 1 έως 3 Απριλίου 2011, από τον 3ο Όμιλο προκρίνονται οι τρεις πρώτες ομάδες.

 

Παρά τις γνωστές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες του τμήματος υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Μ. (ακατάλληλο – μικρό κολυμβητήριο, έλλειψη φιλικών αγώνων λόγω απόστασης, μηδαμινοί πόροι, κ.α.), η ομάδα polo των Εφήβων  προετοιμάζεται σκληρά και στοχεύει σε αξιοπρεπείς εμφανίσεις, απόκτηση εμπειριών και πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο τρίτος στόχος υπό προϋποθέσεις μπορεί να είναι εφικτός, αν ληφθεί υπόψη ότι η κλήρωση – τοποθέτηση σε όμιλο που προκρίνονται 3 ομάδες είναι «βατή», ενώ οι αντίπαλες ομάδες δεν αποτελούν τα καλύτερα ονόματα της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Οι προϋποθέσεις αυτές είναι: α) οι έφηβοι που αποτελούν το βασικό κορμό της ομάδας και που οι ίδιοι είχαν στελεχώσει και την ομάδα Νέων Ανδρών και έδειξαν καλά στοιχεία στο πρωτάθλημα που συμμετείχαν πριν λίγες ημέρες, να αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους,  β) η ομάδα να πλαισιωθεί επαρκώς και από τους μικρότερους αθλητές (παίδες), για να μπορεί να συμπληρωθεί μία αξιοπρεπής 14άδα, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα αλλαγών, και γ) το επίπεδο των αντιπάλων ομάδων να μην έχει διαφοροποιηθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να είναι στα «μέτρα» του Ν.Ο.Μ..

 

Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων του Ν.Ο.Μ. είναι το ακόλουθο:

 

Παρασκευή, 28/1/11, ώρα 20:30: Ν.Ο.Μ. – Α.Ε. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Σάββατο, 29/1/11, ώρα 12:30: Ν.Ο.Μ. – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.

Σάββατο, 29/1/11, ώρα 19:30: Ν.Ο.Μ. – Α.Ο. ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ

Κυριακή, 30/1/11, ώρα 10:30: Ν.Ο.Μ. – Α.Ο. ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Μ., προσκαλεί τους Μυτιληνιούς φίλους του Συλλόγου που κατοικούν στην Αθήνα, να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να συμπαρασταθούν στην ομάδα. Το Κολυμβητήριο του Γέρακα βρίσκεται επί των οδών Γαργητού & Μιλτιάδου (2 χλμ. από το κέντρο) και η πρόσβαση ιδιαίτερα για τους Μυτιληνιούς των βορειοανατολικών προαστίων είναι πολύ εύκολη (πλησιέστερος σταθμός metro: “Δουκίσσης Πλακεντίας”).

 

Η συγκεκριμένη αποστολή του Ν.Ο.Μ., γίνεται με την ηθική και υλική συμπαράσταση του μεγάλου χορηγού της ομάδας τα τελευταία χρόνια, της NEL LINES”, χωρίς την πολύ σημαντική αρωγή της οποίας, η αποστολή αυτή θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη έως αδύνατη.

 

Στην ομάδα εφήβων του Ν.Ο.Μ. που προπονεί ο Γιώργος Δάλλας με έφορο polo το Στρατή Μανιατέλλη, αγωνίζονται οι αθλητές: Παχός Γιώργος (τερμ.), Οικονόμου Αχιλλέας (τερμ.), Αλαμανέλλης Αλέξανδρος, Πίτσιος Μάρκος, Κυριάκης Κωνσταντίνος, Πάντας Στράτος, Μανιατέλλης Άγγελος, Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος, Κρικλάνης Γιώργος, Λαγκαδάς Ανατόλ, Μαϊστρέλλης Νίκος, Ματαρέλλης Στρατής, Χασαπάκης Φώτης, Παντελής Διονύσης, Μουλάϊ Άγγελος.

 

Μοιράσου το άρθρο!