«Χιονοθύελλα» ο Αιολικός κέρδισε το Ζευγολατιό

Στο μοναδικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε για την 13η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ο Αιολικός επικράτησε εύκολα με 5-1 του Ζευγολατιού το απόγευμα της Κυριακής 8 Ιανουαρίου στην Μυτιλήνη.


Παρά το χιόνι και το πολύ κρύο ο Αιολικός αποδείχτηκε ιδιαίτερα καυτός  φθάνοντας στην άνετη νίκη με σκόρερ τους Μπούρο στο 32’ και στο 71’, τον Λάλα στο 49’, τον Χρήστου 77’ και τον Ραζάκ στο 92' με το Ζευγολατιό να μειώνει προσωρινά με τον Χουσελά στο 50’.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι υπόλοιπες αναμετρήσεις του προγράμματος της 13ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αναβλήθηκαν με απόφαση της ΕΠΟ λόγω της κακοκαιρίας με τους αγώνες να ορίζονται για της 25 Φεβρουαρίου.


Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως το παιχνίδι του Αιολικού με το Ζευγολατιό έγινε κάτω από υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας της Μυτιλήνης που φρόντισαν να απομακρύνουν τα χιόνια από τον αγωνιστικό χώρο λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.


Αιολικός: Ζαχαρής, Τόλιος, Ιωαννίδης, Καπταγιάννης, Τάχιας, Παληγεώργος (75′ Σπάρταλης), Κεσίδης, Μανουσάκης, Λαλάς (65′ Χρήστου), Ευσταθίου, Μπουρούς (80′ Ραζάκ)
ΑΟ Ζευγολατιού: Τσέλιος, Ατματζίδης, Παϊνέσης, Σιγάλας, Φυσαράκης, Σενάι (61′ Δέσκος), Χουσελάς (77′ Κουτσουμπέλας), Καντιλιγεράκης, Χρυσαφίδης, Ευθυμιάδης, Κορμαλής

 

φωτογραφίες Μαρίνος Αντωνέλλος

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ