Ήταν όλοι εκεί αλλά... ο Ντόρης "έφυγε"

Από τα παιχνίδια που μόνο η ζωή μπορεί να σκηνοθετήσει... Λίγες ώρες μετά τον αγώνα για το  Ντόρη έγινε γνωστό ότι ο Ντόρης «έφυγε» από τη ζωή.


 Δευτέρα 2 Γενάρη: Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου στο κάλεσμα των βετεράνων ποδοσφαιριστών της Λέσβου και των Παλαιμάχων του Παλλεσβιακού στο φιλικό προς τιμήν του Ντόρη Αραμπατζή που έγινε σήμερα το μεσημέρι στα Λουτρά.
 Παλιοί συμπαίκτες, φίλοι αλλά και απλοί φίλαθλοι έδωσαν το παρών θέλοντας να στηρίξουν κυρίως ηθικά τον μεγάλο άσσο του Αιολικού ο οποίος δίνει τον μεγαλύτερο αγώνας της ζωής του. Παρά το κρύο , η κερκίδα του γηπέδου γέμισε και όλοι ευχήθηκαν ο Ντόρης να βγει νικητής όπως έβγαινε πάντα από τους αγωνιστικούς χώρους. Το παρών έδωσαν τόσο εκπρόσωποι του Δήμου ( Νίκος Καρασάββας,  Θεόδωρος Στεργίου) ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Αντώνης Γιαννάκης, εκπρόσωποι της ΕΠΣΛ (Παναγιώτης Βάλεσης και Νίκος Χρόνης), ο πρώην Πρόεδρος του Αιολικού Παντελής Πατερέλλης και πολλοί ακόμη ενώ διαιτητές ήταν οι Στρατής Αμπελικιώτης και Μανώλης Βόμβας. Για την ιστορία το παιχνδίνι έληξε 5-5


Ο Λάκης Μέγας από την πλευρά των βετεράνων Λέσβου δήλωσε: « Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε αλλά και να ενισχύσουμε έναν συμπαίκτη μας τον Ντόρη Αραμπατζή ο οποίος περνά δύσκολες στιγμές. Είμαι χαρούμενος γιατί οι παλαίμαχοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, αλλά και γιατί η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και τον ευχαριστούμε. Εύχομαι ο Ντόρης να βγει νικητής και να γυρίσει δυνατός κοντά μας το 2017». Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Βελούτσος, εκπρόσωπος των παλαιμάχων του Παλλεσβιακού τόνισε: « Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα για να βοηθήσουμε έναν συνάνθρωπο μας. Άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός του συλλόγους μας και για αυτό έχει συσταθεί. Εύχομαι ο Ντόρης να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας».  πηγή : scorelesvos.gr/ Στρατής Τσιντώτας


Ο Ντόρης, ο αγαπημένος παίκτης του Αιολικού με την είσοδο της νέας χρόνιας έχασε τη μάχη αντιμετωπίζοντας το τελευταίο διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας σας. Έφυγε έχοντας εισπράξει την έμπρακτη αγάπη όλων των φιλάθλων της Λέσβου.
Καλό του ταξίδι

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ