Αθλητικά

20/10/2014 - 09:12

Και πάλι μόνος πρώτος ο Αιγέας!

Μ

όλις τρεις ημέρες απεδείχθη πως είχε συγκάτοικο στην κορυφή ο Αιγέας Πλωμαρίου, ο οποίος μετά την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα μεσοβδόμαδα στα Πάμφιλα από τον Κεραυνό, επανήλθε στις νίκες και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας επικρατώντας εύκολα της Προοδευτικής. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πλωμαρίου, ήταν ο Κιοσσές που πέτυχε δύο γκολ, ενώ ένα ακόμη πέτυχε ο Χρυσάφης.

Την ίδια ώρα ο Κεραυνός λύγιζε στη Μόρια από την ατυχία (δύο αναγκαστικές αλλαγές με Παπαβασιλείου και Νίκο Βούρο) και από τον πολύ καλό Βύρωνα, που σκόραρε με τον Στρατή Δελόλμα. Η Αναγέννηση Γέρας γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον εξαιρετικό Οδυσσέα Ελύτη, που στάθηκε τυχερός στην αρχή του αγώνα, όταν ο Ζαχαρής απέκρουσε εντυπωσιακά έναν «κεραυνό» του Τάκα. Η ομάδα του Μουντανάρη άγγιξε το γκολ, όταν ο Γιακαλής σημάδεψε το δοκάρι της Γέρας, αλλά τελικά κατάφερε να προηγηθεί με τον ίδιο παίκτη λίγο αργότερα. Η Γέρα απάντησε άμεσα με τον Τάκα, για να λήξει ισόπαλο το πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη ο Οδυσσέας Ελύτης έπαιξε ιδανικά την αντεπίθεση και τιμώρησε το ανούσιο παιχνίδι κέντρου των φιλοξενούμενων. Τσιμπούκης και Βέντος ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με τη Γέρα να χάνει πέναλτι με τον Συβρή στις καθυστερήσεις.

Το πρωτάθλημα αποδεικνύεται εξαιρετικά ενδιαφέρον από αγωνιστική σε αγωνιστική με πολλούς χαμένους βαθμούς, με τον Διαγόρα ωστόσο να αποκτά την σταθερότητα που απαιτούν οι στόχοι του και να παίρνει άλλο ένα «τρίποντο» στην Αγία Παρασκευή με 5-0 επί του Πολιχνίτου. Η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου, είχε σε πολύ καλή μέρα τον Παντελή Σπάρταλη που πέτυχε δύο γκολ, ενώ δίχτυα βρήκαν ακόμα οι Καββαδάς, Φιλιανός που έψαχνε το γκολ εδώ και καιρό και ο Μαραγκός.

Σημαντική νίκη πέτυχε και ο Παλλεσβιακός με 1-0 επί του Αλκιβιάδη, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο εξαιρετικός Λάμπης Βαρλάμος, ενώ ο Ερμήςπήρε την πρώτη του νίκη στα Πάμφιλά, κερδίζοντας 2-1 τον Αετό. Το παιχνίδι έγινε… ροντέο από τα πρώτα λεπτά, καθώς ο Ερμής άνοιξε το σκορ μόλις στο 4' με τον Χαλακατέβα! Ο Αετός όμως με τη… σέντρα, έφερε στα ίσια το παιχνίδι στο 5' με γκολ του Στρατή Σκαλοχωρίτη. Στο 70' κι ενώ το «κίτρινο υποβρύχιο» έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καναβού από το 32', ο Χατζηπαναγιώτης πέτυχε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Το πρωί της Κυριακής, χωρίς γκολ με «λευκή» ισοπαλία, έληξε το παιχνίδι της Πέτρας, με την Άναξο και τον Ατρόμητο Ανεμώτιας να μην μπορούν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι στο 5' με τον Ποσνακίδη.

Αποτελέσματα
 

Αποτελέσματα
 
7η Αγωνιστική
Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Αιγέας Πλωμαρίου 1-3
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Πολιχνίτος 5-0
Ερμής Παμφίλων-Αετός Λουτρών 2-1
Παλλεσβιακός-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 1-0
Οδυσσέας Ελύτης-Αναγέννηση Γέρας 3-1
Άναξος-Ατρόμητος Ανεμώτιας 0-0
Βύρων Μόριας-Κεραυνός Αφάλωνα 1-0
Ρεπό: Όλυμπος Αγιάσου

πηγη: sportlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!