Αθλητικά

19/12/2016 - 07:59

Κακή εμφάνιση για τον Αιολικό

Τ

ην χειρότερη του εμφάνιση πραγματοποίησε στην Πάτρα ο Αιολικός


Την χειρότερη του εμφάνιση πραγματοποίησε πριν από λίγη ώρα στην Πάτρα ο Αιολικός, χάνοντας από την Αχαική με 3-0 σε ένα παιχνίδι που θέλουν να το ξεχάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην  ομάδα της Μυτιλήνης.

Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε εφιαλτικά για τον Αιολικό αφού στο 2ο μόλις λεπτό η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Γιωτά μετά από κόντρα στην πλάτη του Τάχια ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μίχος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Με το 2-0 στις πλάτες τους οι παίκτες του Αιολικού ήταν δύσκολο να αντιδράσουν, είχαν ένα καλό δεκάλεπτο όπου πίεσαν αλλά δεν η μέρα ήταν από την αρχή κακή και αυτό συνεχίστηκε αφού και  στο 18ο  ο Χρήστου αποχώρησε τραυματίας δίνοντας την θέση του στον Αμπντούλ.  

Ο εκνευρισμός στους παίκτες ήταν εμφανής και από τα διαιτητικά σφυρίγματα με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει με 2-0 χωρίς αντίδραση από πλευράς Αιολικού.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, η κακοδαιμονία συνεχίστηκε και η αποβολή του Κρητικού με δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα φάουλ στο κέντρο στο ξεκίνημα της επανάληψης απλά επιβεβαίωσε την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκονταν γενικά η ομάδα σήμερα.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με ένα τρίτο γκολ με εύστοχη εκτέλεση  πέναλτι που κέρδισαν σε χέρι αμυντικού οι της Αχαικής, οι οποίοι δεν πίστευαν πόσο εύκολα πήραν το παιχνίδι – τελικό για αυτούς.  Το δοκάρι στο 88 του Μπουρού ήταν η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι. Άριστη η φιλοξενία των φίλων της Αχαικής και της διοίκησης προς τους οπαδούς του Αιολικού που έκαναν το ταξίδι.

Αιολικός: Γιωτάς, Κεσίδης, Κριπιντήρης, Κρητικός Μίχος, Τάχιας (Καπταγιάννης), Μανουσάκης (Ιωαννίδης), Παληγεώργος, Μπουρούς, Ευσταθίου,  Χρήστου (18 λ.τ  Αμπντούλ)

Πηγή scorelesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!