Αθλητικά

20/07/2017 - 05:31

Κάλεσμα από τον Αιολικό για οικονομική ενίσχυση

Αγαπητοί φίλαθλοι

Η ομάδα του Αιολικού, ομάδα που εκπροσωπεί ποδοσφαιρικά το νησί μας διαχρονικά στις εθνικές κατηγορίες, αρχίζει μια ακόμα μεγάλη προσπάθεια, ένα ακόμα ταξίδι στο όνειρο και τη φετινή χρονιά, μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας.

Η οικογένεια του Αιολικού νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει κατ’ αρχάς την οικογένεια Τρύφων για την άδολη και διαχρονική βοήθειά της στον αθλητικό κόσμο του νησιού, χάρη στην οποία είναι δυνατή και η δική μας παρουσία τα τελευταία χρόνια.

Επίσης ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους, όσους βοηθάνε με οποιονδήποτε τρόπο, είτε συνεισφέροντας σε χρήμα, είτε με προσωπική εργασία, και από οποιοδήποτε πόστο, είτε ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, είτε ως απλοί φίλαθλοι στην κερκίδα, σ’ αυτόν τον ωραίο αγώνα.

Γιατί στους φιλάθλους στηρίζεται αυτός ο αγώνας και στην κάθε οικονομική βοήθεια που αυτοί μπορούν να προσφέρουν.

Φίλαθλοι, η ομάδα ζητά την συνδρομή σας, όσων θέλετε και μπορείτε. Ακόμα και η ελάχιστη οικονομική βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και μπορεί να γίνει και μέσω του τραπεζικού λογαριασμού της ομάδας. Να τονιστεί ότι κάθε εισφορά καταγράφεται και γίνεται ανάλυση και δημοσιοποίηση όλων στην ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση του συλλόγου.

Η αδυναμία κάποιων για την βοήθεια που θα ήθελαν να δώσουν στην ομάδα είναι κατανοητή, όσο και αν στεναχωρεί όλους.

 

Εμπρός λοιπόν για μια νέα χρονιά!

Είναι ωραίο να είσαι αγνός φίλαθλος!

 

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Μοιράσου το άρθρο!