Αθλητικά

26/04/2016 - 08:57

Καλή εμφάνιση για την Μαριάνθη Τσεσμετζή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τένις

Π

ολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η αθλήτρια του Ομίλου  Αντισφαίρισης Λέσβου, Μαριάνθη Τσεσμετζή , στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τένις ,της κατηγορίας νεανίδων ,που πραγματοποιήθηκε στον Μαραθώνα  Αττικής.

Η αθλήτρια από την Μυτιλήνη κατάφερε να περάσει από τα προκριματικά στην τελική φάση  περνώντας νικηφόρα  δυο γύρους , στην συνεχεία αντιμετώπισε την αθλήτρια Τσερεγκούνη Μαρία από τον Αθλητικό σύλλογο κολεγίων Ντέρη  , όπου και επικράτησε  με σκορ 2-0 σετ ,6-4/ 6-1, περνώντας στις 32 καλύτερες αθλήτριες. Στην προσπάθεια της να περάσει στις 16 αποκλείστηκε  από το νούμερο 9  της πανελλήνιας κατάταξης  Κοκκινάκη Ευαγγελία από τα Χανιά χάνοντας 2-0 σετ ,6-1/ 6-2 , ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που δεν αντικατοπτρίζει το ευρύ αποτέλεσμα.

Η Μυτιληνιά αθλήτρια , εξασφάλισε αρκετούς βαθμούς , που θα την βοηθήσουν , να βελτιώσει την θέση της σε  Πανελλήνιο επίπεδο .

Σε ανακοίνωση του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου , ο προπονητής της  Τσακίρης  Δημήτρης και οι συναθλητές της από την αγωνιστική ομάδα,  συγχαίρουν  την Μαριάνθη  Τσεσμετζή, για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξε για ακόμη μια φορά και τις εύχονται ακόμη πιο μεγάλες  διακρίσεις .

Μοιράσου το άρθρο!