Αθλητικά

22/05/2017 - 06:46

Καλλιθέα - Καλλονή 4-1

Η Καλλιθέα επικράτησε με 4-1 της Καλλονής, παίζοντας ένα απ' τα τελεύταια της χαρτιά για παραμονή στη Football League.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 9'. Ο Μπέλης με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Πάτα στην περιοχή και εκείνος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η ομάδα του Τζουμερκιώτη συνέχισε να έχει τον έλεγχο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αλλά οι παίκτες δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.
Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Το δεύτερο μέρος άρχισε και πάλι με την Καλλιθέα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας δοκάρι με τον Κρεββατά στο 47'. Ένα λεπτό αργότερα έγινε το 2-0. Ο Σταμόπουλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και δε δυσκολεύτηκε να νικήσει το Μανιάτη με διαγώνιο σουτ. Στο 51' ο Σταμόπουλος έγινε δημιουργός, καθώς βρήκε με σέντρα το Σταματάκο, που με ωραίο σουτ πέτυχε το 3-0. Οι γηπεδούχοι βρήκαν για τέταρτη φορά δίχτυα στο 73'. Ο Ντιαγκιτέ σέντραρε για τον Κρεββατά και εκείνος με κεφαλιά έκανε το 4-0. Το μόνο που κατόρθωσε η Καλλονή, ήταν να μειώσει σε 4-1, χάρη σε τέρμα του Ευαγγελιδάκη στο 85'.  
 
Ενδεκάδες:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Μιχελής, Πάτας, Λεβέντης (65΄ Μάκο), Σταμόπουλος (63' Τουρούκης), Συριόπουλος, Ντιαγκιτέ, Καντέ (56' Κατσικογιάννης), Σταματάκος, Γκίνη, Κρεββατάς, Μπέλης.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Λίταινας, Τζελίδης, Σισέ (54' Δικαιόπουλος), Γιούκαρης, Μέξης (50' Ναούμ), Σάββα, Ρεπετσάς, Λαμπράκης (65' Γιώργου).

Μοιράσου το άρθρο!