Αθλητικά

11/12/2016 - 17:58

Καλλονή - Πανθρακικός 1-1

Β

αθμούς και εντυπώσεις, μοιράστηκαν Καλλονή και Πανθρακικός στη Μυτιλήνη, όπου έμειναν στο ισόπαλο 1-1 και μετά από πέντε αγωνιστικές παραμένουν στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

 
Οι δύο ομάδες που πέρσι υποβιβάστηκαν από την Σούπερ Λιγκ, βρέθηκαν για πρώτη φορά αντιμέτωπες στη Μυτιλήνη και το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ καλούς οιωνούς. Μόλις στο 6', οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Μπουρντουζάν. Η Καλλονή έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες στο 13' και στο 15', με τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού να κρατάει την ομάδα του στο παιχνίδι και στο 18', οι συμπαίκτες του τον... ευχαρίστησαν! Ο Πλέγας ήταν αυτός που με σουτ μετά από γύρισμα του Ζυγκερίδη, έκανε το 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
 
Στην επανάληψη, η ισοπαλία έμεινε στο σκορ, αλλά είχαμε 1-1 και στα δοκάρια! Χωρίς πολλές φάσεις και με τον Πανθρακικό να μπαίνει πιο δυνατά, έπρεπε να φτάσουμε στο 85' για να πάρει και πάλι... φωτιά το ματς. Αρχικά ο Φουρκάν βρέθηκε απέναντι στον Ταΐρη και με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Η απάντηση της Καλλονής ήταν άμεση, αλλά ούτε αυτή κατάφερε να βρει δίχτυα! Συγκεκριμένα, ο Λαμπράκης στο 91' με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι του Γκαραβέλη, με αποτέλεσμα να μείνει το 1-1 μέχρι τέλους.
 
Οι συνθέσεις: 
 
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Γιώργος Βαζάκας): Ταΐρης, Ζουλιώτης, Τζελίδης, Ποζατζίδης, Σάββα, Γιώργου (80’ Γιώργου), Γιουκαρής, Παραΐμπα (83’ Σοφιάνης), Κέρι, Φράγκος (63’ Λαμπράκης), Μπουρντουζάν.
 
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Γεμενετζής): Γκαραβέλης, Πετρούσης, Ρουσσάκης, Πολίμος, Κάρδαρης, Ηλιάδης, Μπεκατώρος (70’ Φουρκάν), Γαβριηλίδης, Πλέγας, Ζυγκερίδης (84’ Κυριαλάνης), Κουσίδης (90+3’ Μήλιος).
 
 
gazzetta.gr

Μοιράσου το άρθρο!