Αθλητικά

03/03/2011 - 08:43

ΚΛΗΡΩΣΗ Β’ ΦΑΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Κ.Ο.Ε. (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας), η κλήρωση για τη Β’ Φάση – Ημιτελική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Polo κατηγορίας «ΕΦΗΒΟΙ 2011» (γεννηθέντες μετά το 1995), που θα διεξαχθεί στις 1, 2 & 3 Απριλίου 2011, με τη συμμετοχή των 26 ομάδων που προκρίθηκαν.

Σχηματίστηκαν τέσσερις όμιλοι των πέντε ομάδων έκαστος και ένας όμιλος των έξι ομάδων, εκ των οποίων στην τελική φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο, δηλαδή σύνολο 10 ομάδες.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης, μετά την άνετη πρόκριση που πέτυχε στους αγώνες της Α’ Φάσης, τοποθετήθηκε σε όμιλο της Αττικής και κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τις ομάδες Α.Ν.Ο. Γλυφάδας, Ν.Ο. Χανίων, Ν.Ο. Χαλκίδας και Ολυμπιάδα Πετρούπολης.

 

Εκ πρώτης όψεως και με πάσα επιφύλαξη λόγω πολλών άγνωστων παραμέτρων, η κλήρωση μπορεί να χαρακτηριστεί ικανοποιητική και θεωρητικά αφήνει περιθώρια πρόκρισης του Ν.Ο.Μ., στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

 

Με εξαίρεση το Ν.Ο. Χανίων, που θεωρείται μία από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας σε επίπεδο Εφήβων και εκ των διεκδικητών του τίτλου, οι υπόλοιπες ομάδες «υπολογίζονται» στα επίπεδα του Ν.Ο.Μ. και με προϋποθέσεις μπορούν να νικηθούν. Η ομάδα της Γλυφάδας αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό, δεδομένης της σοβαρής κρίσης που πέρασε ο ιστορικός Σύλλογος τα τελευταία χρόνια, ενώ τώρα επανακάμπτει. Οι άλλες δύο ομάδες (Ν.Ο. Χαλκίδας και Ολυμπιάδα Πετρούπολης) εκτός απροόπτου θα είναι οι πιο αδύνατες, αρκεί να αποδειχτεί στην πισίνα.

Όπως και νάναι πάντως, ο Ν.Ο.Μ. φάνηκε αρκετά τυχερός στην κλήρωση, αφού απέφυγε να αντιμετωπίσει δύο «μεγαθήρια» μαζί, οπότε δεν θα υπήρχε η παραμικρή ελπίδα πρόκρισης, γεγονός που για παράδειγμα δεν μπόρεσε να αποφύγει η Χίος, η οποία κόντρα σε δύο από τα φαβορί (Βουλιαγμένη και Βόλο) θα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο.

 

Ήδη η ομάδα εφήβων του Ν.Ο.Μ. εργάζεται σκληρά για τη Β’ Φάση και στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, η διοίκηση προσπαθεί μαζί με τη μεγάλη χορηγό “NEL LINES”, να οργανώσει εντός του Μαρτίου, φιλικούς αγώνες τόσο στη Μυτιλήνη, όσο και σε Χίο και Αθήνα.

 

 

Μοιράσου το άρθρο!