Αθλητικά

27/10/2014 - 07:07

το …..κλωτσοσκούφι Ολυμπιακός – Παναθηναικός

Ν

α έχεις δει τον αγώνα Ρεάλ-Μπαρτσελόνα και Μαντσεστερ Γ-Τσέλσι και να καταλήγεις να βλέπεις το …..κλωτσοσκούφι Ολυμπιακός – Παναθηναικός, ή μαζόχας είσαι ή Έλληνας!

Το χειρότερο βέβαια στη περίπτωση να είναι να είσαι και τα δύο. Που να καθόμαστε σε μια καπνισμένη καφετέρια, ως γνωστόν έχει….απαγορευτεί το τσιγάρο(!!!!), για να δούμε τα άξια Ελληνόπουλα (Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Μασουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Σίλντενφελντ, Μέντε, Νάνο, Ζέκα, Μπούι , Πέτριτς, Πράνιτς, Ατζαγκούν κλπ), να πέφτουν παραμονές της εθνικής επετείου στη μεγάλη μάχη.

Μια μάχη που ξεκινάει από τα πέριξ του γηπέδου με ξύλο, συνεχίζεται στις κερκίδες με φωτοβολίδες και ολοκληρώνεται στο χορτάρι με παίκτες οι οποίοι προτιμούν να διαμαρτύρονται παρά να παίζουν ποδόσφαιρο! Έτσι είδαμε χτες άλλη μια ….ματσάρα με τα σημερινά αθλητικά φύλλα γεμάτες με αναλύσεις για το φοβερό παίξιμο της ομάδας, για τη διαιτησία ή και για την αδικία. Βέβαια οι φαντασιώσεις μας θα κρατήσουν μέχρι τον επόμενο ευρωπαϊκό, όπου θα φανεί για μια ακόμα φορά η γύμνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΕΡΜΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!