Αθλητικά

25/07/2016 - 06:46

Κουντουρουδιά – Πέραμα:«5ος Κολυμβητικός διάπλους Μικρασιατικής Μνήμης» (φωτο)

Μ

ε επιτυχία και αθρόα συμμετοχή κολυμβητών και κολυμβητριών διεξήχθη  ο 5ος Διάπλους Μικρασιατικής Μνήμης την Κυριακή 24-7-2016.


    Οι 60 κολυμβητές και κολυμβήτριες που συμμετείχαν διήνυσαν την απόσταση των 1.100 μέτρων που χωρίζει την Κουντουρουδιά από το Πέραμα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν από τους ισχυρούς ανέμους και ο χρόνος που έκαναν κυμάνθηκε από 15 περίπου λεπτά ο πρώτος μέχρι 50 λεπτά ο τελευταίος.

     Στην ασφαλή διεξαγωγή του κολυμβητικού διάπλου συνέβαλε αποφασιστικά, το πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, το οποίο και επέβλεπε συνεχώς τους κολυμβητές, καθώς και η παρουσία  ιατρού που ακολουθούσε με σκάφος σε όλη την διαδρομή.

      Τις ευχαριστίες μας οφείλουμε εκτός από το Λιμενικό Σώμα, στην ιατρό κ. Τούλα Μιχαλάκα η οποία παρευρίσκετο καθ όλη την διάρκεια του Διάπλου για παν ενδεχόμενο, καθώς επίσης και στον κ. Ευστράτιο Καραντώνη, ο οποίος διέθεσε τη βάρκα του για τη δωρεάν μεταφορά των αθλητών και των συνοδών τους από την Κουντουρουδιά στο Πέραμα και αντιστρόφως.

      Τέλος, σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και καπελάκια για τη συμμετοχή τους.

Και του χρόνου με υγεία.


 
Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν:


 
Ο «Παγγεραγωτικός» Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρας,

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ», και

Ο «Παγγεραγωτικός» Σύλλογος Αθηνών.

Μοιράσου το άρθρο!