Αθλητικά

17/10/2017 - 12:12

Μεγάλη Ελπίδα!!! Η Ελπίδα Σταμπουλή

Στην πόλη Ιβάνο - Φρανκίφσκ της Ουκρανίας, διεξήχθη το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017, Διεθνές Μήτινγκ Αγώνων Βάδην παράλληλα με το Εθνικό Πρωτάθλημα Βάδην της Ουκρανίας.

Στους αγώνες συμμετείχε Ελληνική αντιπροσωπεία βαδιστών αθλητών-τριών που πέτυχαν τους στόχους τους με άριστα αποτελέσματα, αποτελούμενη από τους: Γ. Τζατζιμάκη 10χλμ (Α) , Ν. Βαϊτση 10χλμ (Γ), Κ. Φιλτισάκου και Ε. Σαλμά στα 5χλμ (Κ) και ανάμεσά τους, η αθλήτρια του «ΑΡΙΣΒΑΙΟΥ Καλλονής», ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΕΛΠΙΔΑ στα 3χλμ Βάδην της κατηγορίας Παγκορασίδων.


Το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου συγχαίρει την δεκαεξάχρονη αθλήτρια του «Αρισβαίου» Ελπίδα Σταμπουλή, που στην πρώτη της συμμετοχή στο εξωτερικό τα πήγε περίφημα, αφού ολοκλήρωσε τον αγώνα της σε 15΄.29΄΄ επίδοση που της έδωσε την 2η θέση, κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο.


Για τον Λεσβιακό Κλασικό Αθλητισμό και το Βάδην, είναι άλλη μια σπουδαία επιτυχία που δείχνει την ανοδική εξέλιξη και την πετυχημένη πορεία του αγωνίσματος, και ότι τα επόμενα χρόνια οι αθλητές-τριες των σωματείων της Λέσβου που ασχολούνται με το βάδην, θα συνεχίσουν να φέρνουν σπουδαίες διακρίσεις και επιτυχίες.

Μοιράσου το άρθρο!