Αθλητικά

03/10/2010 - 18:19

Μεγάλη νίκη του Αιολικού μέσα στο Αιγάλεω ( Αιγάλεω-Αιολικός 0-1)

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Αιολικός μέσα στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" επί του Αιγάλεω, κατακτώντας το πρώτο του φετινό τρόποντο βαθμών στον 8ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Με άριστο στήσιμο στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες του Φώτη Κοκκινέλλη πανηγύρισαν την πρώτη νίκη της ομάδας μαζί με τους περίπου 30 φιλάθλους που βρέθηκαν στο Αιγάλεω και ενίσχυσαν τις προσπάθειες της ομάδας της Μυτιλήνης.

Ο Αιολικός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και δεν είναι υπερβολή να πει κανείς, ότι δεν απειλήθηκε καθόλου στο πρώτο 45 λεπτό από τους γηπεδούχους. Οι παίκτες του Φώτη Κοκκινέλλη έφτασαν για πρώτη φορά κοντά στο γκολ με τον νταλαμπέκη στο 16', το σουτ του οποίου μέσα από την περιοχή έφυγε ψηλά άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Τσετιροκλή να σουτάρει έξω από την περιοχή με τον τερματοφύλακα Σηφάκη να μπλοκάρει στη γωνία του. Στο 27ο λεπτό ωστόσο, οι παίκτες του Αιολικού συνδυάστηκαν άψογα, με τον Διονυσάτο να βρίσκει στην πλάτη της άμυνας τον Μιχαλάκη και το νεαρό μεσοεπιθετικό της ομάδας, με ψηλοκρεμαστό πλασέ, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αιγάλεω, πετυχαίνοντας το 0-1.

Στο 44ο λεπτό, ο Αιολικός διαμαρτυρύθηκε για πέναλτι σε χέρι του Ταμπάκη μέσα στην περιοχή, έπειτα από όμορφη προσπάθεια και χαμηλή σέντρα του Βαμβουκλή, όμως ο διαιτητής Δημητρόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, για να λήξει το ημίχρονο με την ομάδα της Μυτιλήνης προηγούμενη με 0-1 στο σκορ.

Στην επανάληψη, το Αιγάλεω ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε τον Αιολικό, που περιορίστηκε στα πρώτα λεπτά σε παθητικό ρόλο, θέλοντας να διατηρήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Τουρκοχωρίτης και Κατσαρός πλάσαραν από πλεονεκτική θέση άουτ, ενώ όποτε χρειάστηκε, όπως στην απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιρογιάννη στο 65', ο Καραβασίλης έδειξε τα αντανακλαστικά του.

Στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα, ο Αιολικός δημιούργησε τις ευκαιρίες να πετύχει και το 0-2, όμως τόσο ο Μιχαλάκης όσο και ο Νταλαμπέκης δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Το Αιγάλεω, αν και προσπάθησε, δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα, που χαρακτηρίζεται δίκαιη σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Η διαιτησία του Δημητρόπουλου ήταν μέτρια, αφού ο αθηναίος ρέφερι δεν είχε καλή συνεργασία με τους βοηθούς του Φούρκα και Φωτιάδη, ενώ ελέγχεται και για τη φάση , κατά την οποία ζήτησε πέναλτι ο Αιολικός στο 44ο λεπτό.

πηγη:spοrtlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!