Αθλητικά

19/12/2016 - 07:26

«Μπ.....λο» χαρακτήρισε την Καλλονή ο διαιτητής - Ανακοίνωση από την ΠΑΕ

Σ

το σημερινό (18/12/2016)  παιχνίδι με αντίπαλο την Σπάρτη γίναμε μάρτυρες μιας προκλητικής διαιτησίας εναντίον της ομάδας μας.


Οι αποφάσεις του διαιτητή Μάριου Λαμπρόπουλου ανάγκασαν την Καλλονή να παίζει εξ αρχής εναντίον 12 καθώς με τα πολλά «μαεστρικά» σφυρίγματά του, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, έφερνε κάθε λίγο την γηπεδούχο ομάδα στην περιοχή μας.

Καθοριστική μάλιστα ήταν η φάση δευτερόλεπτα πριν το γκολ της Σπάρτης, όπου η μπάλα πέρασε ένα μέτρο εκτός από τη γραμμή του άουτ που δεν καταλόγισε ο διαιτητής και στην εξέλιξή της έγινε το κόρνερ απ'όπου προήλθε το γκολ των γηπεδούχων.

Πέρα όμως από ανίκανος, ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν εριστικός και αγενής. Το υβρεολόγιο που χρησιμοποιούσε και η συμπεριφορά που είχε απέναντι στους ποδοσφαιριστές μας μόνο προσβολή αποτελούν για την ΚΕΔ που τον διατηρεί ακόμη στις λίστες της.

Είναι χαρακτηριστικό πως απευθυνόμενος στον κεντρικό αμυντικό της ομάδας μας Θανάση Ρεπετσά χαρακτήρισε την Καλλονή «μπ.....λο».

Ζητούμε από τα αρμόδια όργανα της διαιτησίας να μας προστατεύσουν αποκλείοντας τον συγκεκριμένο διαιτητή από αναμετρήσεις της ομάδας μας και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τον ίδιο.

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ και ο Πρόεδρός της έχουν σεβαστεί την ελληνική διαιτησία με λόγους, πράξεις και έργα και δεν μπορούν να ανέχονται πεζοδρομιακές συμπεριφορές από ανθρώπους όπως ο κ. Λαμπρόπουλος.

Μοιράσου το άρθρο!