Αθλητικά

21/09/2016 - 08:10

Νίκησαν η ζωή και η ανθρωπιά!

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε το πρώτο φιλικό της περιόδου 2016-2017 για την ομάδα των Παλαιμάχων του Παλλεσβιακού με την αντίστοιχη του Καραβαγγέλη Στύψης. Η ανθρωπιά ξεχείλισε και δόθηκε απλόχερα για την ενίσχυση του νεαρού Ιγνάτη Χαλκιώτη από τον Σκουτάρο, ο οποίος δίνει τον δικό του αγώνα σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Όλοι οι τοπικοί φορείς (Τοπική Κοινότητα Στύψης, Πολιτιστικός Σύλλογος, Ελαιουργικός Συνεταιρισμός, Ιππικός Όμιλος Στύψης-Υψηλομετώπου, Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων Δημ. Σχολειού) συστρατεύθηκαν και βοήθησαν, ώστε να συγκεντρωθεί ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό (πάνω από 2000€ ) για τις εποχές που ζούμε, προκειμένου να δοθεί στην οικογένεια του 15χρονου Ιγνάτη.

Εκτός από τη σημαντική οικονομική επιτυχία της αναμέτρησης, αξιοσημείωτη υπήρξε και η παρουσία των κατοίκων της Στύψης και των γύρω περιοχών, που απέδειξαν, περίτρανα, ότι ακόμη και στις μέρες της οικονομικής ανομβρίας, η ανθρωπιά όχι μόνο δεν απουσιάζει, αλλά αποτελεί και το καλύτερο «αντίδοτο» στην κάθε μορφής κρίση. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων του Παλλεσβιακού, κ. Παναγιώτης Ζορμπάς, εξ ονόματος όλων των συμπαικτών του, που έδωσαν το παρών στη φιλανθρωπική, φιλική αναμέτρηση, ευχαρίστησε για την πρόσκληση. Παράλληλα, δήλωσε ότι «ο Σύλλογος είναι ανοιχτός σε κάθε παρόμοια πρόσκληση, που αποτελεί τιμή για την ομάδα, αφού μπορεί να βάλει και το δικό της λιθαράκι στην ενίσχυση του πάσχοντος συνανθρώπου».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι δεν υπήρξαν νικητές και ηττημένοι. Νικητές ήταν η Ζωή και η Ανθρωπιά.

 

Μοιράσου το άρθρο!