Αθλητικά

18/12/2014 - 10:34

Νίκησε στο βούρκο....

Ο Αιολικός πέτυχε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας (2-1), το μεσημέρι στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του 3ου ομίλου στη Γ' Εθνική.

Η ομάδα της Μυτιλήνης κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα φύο φορές μέσα στο βούρκο, όπου κλήθηκαν να παίξουν μπάλα οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, μετά τη συνεχή βροχόπτωση αλλά και την... κατάχρηση του Σταδίου για κάθε λογής δραστηριότητα. Βλέπετε, η ευαισθησία των αρμοδίων περιορίζεται στην ορθολογική χρήση του Ταρλά, αλλά για τα υπόλοιπα γήπεδα κανείς δεν ενδιαφέρεται.

Παρά τις αντιξοότητες, στις κερκίδες βρέθηκαν περίπου 100 φίλαθλοι που αδιαφόρησαν για το ψιλόβροχο και ενίσχυσαν με την παρουσία τους τον Αιολικό. Οι παίκτες του Γούτη ευτύχησαν να προηγηθούν στο 18ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νίκου Γάλα, ποινή που καταλόγισε ο διαιτητής Γρίμμας σε ανατροπή του Ζαγοριανού από τον Βραχνή. Όμως μετά το 1-0 η ατυχία χτύπησε την ομάδα της Μυτιλήνης, που αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αλλαγή τερματοφύλακα στο 28' λόγω ενός τραβήγματος που υπέστη ο Μάππας. Έξι μόλις λεπτά μετά την είσοδο του Γόμου στο παιχνίδι, ο ΠΑΟ Βάρδας είδε τη σέντρα του Σκοτζάϊ να καταλήγει στο δεύτερο δοκάρι, με τον Γραμματικόπουλο να ισοφαρίζει με κοντινή κεφαλιά.

Με την επανέναρξη ήταν φανερό ότι αν κάποια ομάδα έφτανε στο γκολ, θα κέρδιζε και το παιχνίδι. Ο Αιολικός είχε πλέον τον αέρα με το μέρος του και προσπάθησε να βρει διαδρόμους, αν και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ο Γούτης, διαπιστώνοντας πως χρειαζόταν φρεσκάδα στη μεσαία γραμμή, πέρασε σταδιακά εκτός αγώνα τους τεχνίτες Πασαλίδη και Τόρες, αναζητώντας λύσεις από τους Λαλά και Μ. Σαμπάνη, οι οποίοι έμελλε να είναι και οι πρωταγωνιστές του δεύτερου τέρματος.

Ο Λαλάς έγινε αποδέκτης της μπάλας στα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και σούταρε δυνατά με τον τερματοφύλακα Καπετανάκη να αποκρούει ενστικτωδώς και τον Μάκη Σαμπάνη που ερχόταν ως τρέιλερ, να πλασάρει σωστά στην απέναντι γωνία, πετυχαίνοντας το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Στα επόμενα λεπτά ο Αιολικός διαχειρίστηκε αρκετά καλά την αναμέτρηση. Οι φιλοξενεούμενοι, που έπαιξαν δυνατά αλλά όχι σκληρά, ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Φωτόπουλου στο 89ο λεπτό. Με τη συμπλήρωση των 90' ο Ζαγοριανός δοκίμασε ένα σουτ από το πλάι της περιοχής, όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, στην τελευταία καλή φάση του αγώνα.

Συνθέσεις

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Mάππας (28' λ.τρ. Γόμος), Πασαλίδης (55' Λαλάς), Μαγγανάς, Λένγκα, Παπαζούδης, Καδής, Γάλας, Μίχος, Τόρες (65' Σαμπάνης), Μιχαλάκης, Ζαγοριανός

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Καπετανάκης, Πολίτης, Ζέλιος (71' Γαλανόπουλος), Βραχνής, Αποστολόπουλος (80' Σωτηρόπουλος), Ανδριέλος, Νικολόπουλος, Ντομάς, Σκοτζάϊ (60' Φωτόπουλος), Δημητρακόπουλος, Γραμματικόπουλος

 

πηγη: sportlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!