Αθλητικά

10/12/2016 - 07:14

Ο Πανθρακικός θα ταξιδέψει στη Λέσβο αφού πρώτα περάσει τα σύνορα με Τουρκία

Ο

Πανθρακικός αντιμετωπίζει την Κυριακή (11/12) την Καλλονή και για να μεταβεί στη Λέσβο θα αναχωρήσει οδικώς, θα περάσει τα σύνορα των Κήπων και ακολούθως ακτοπλοϊκώς μέσω Αϊβαλί θα φτάσει στον προορισμό του.

 

O τρόπος με τον οποίο θα ταξιδέψει η αποστολή του Πανθρακικού στη Λέσβο για την αναμέτρηση της Κυριακής (11/12, 13.30) με την Καλλονή, για την 5η αγωνιστική της Football League, είναι απίθανος! Η ομάδα, σύμφωνα με το thrakisports.gr, θα αναχωρούσε οδικώς το βράδυ της Παρασκευής (9/12) για να πάει στην Τουρκία.
 
Θα περνούσε τα σύνορα των Κήπων θα διέσχιζε τη γειτονική χώρα πηγαίνοντας παράλληλα με τα μικρασιατικά παράλια και το πρωί του Σαββάτου (10/12) που θα έφτανε στο Αϊβαλί, θα έπαιρνε το πλοίο που κάνει το τακτικό δρομολόγιο από το τουρκικό λιμάνι για την Λέσβο.
 
Με τον ίδιο τρόπο έχει προγραμματιστεί και η επιστροφή. Για να προλάβει το καράβι, άλλωστε, ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 13.30. Το ταξίδι αυτό είναι πιο οικονομικό για την ομάδα της Κομοτηνής, σε σχέση με το να ταξίδευε για Θεσσαλονίκη και να έπαιρνε από εκεί αεροπλάνο για τη Λέσβο.
 
Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν με ανάλογο τρόπο έχει ταξιδέψει για τη Λέσβο και η Κ20 του Πανθρακικού. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό με την πρώτη ομάδα. Ένας ακόμα λόγος που πάρθηκε αυτή η απόφαση έχει να κάνει με τις απεργιακές κινητοποιήσεις των ναυτικών. Οι αεροπορικές συγκοινωνίες έχουν υπερφορτωθεί και δεν υπήρξαν διαθέσιμα εισιτήρια.

Μοιράσου το άρθρο!