Αθλητικά

12/10/2016 - 05:59

Ο Πέτρος Μίχος απαντά:Δεν έφυγα από τον Αιολικό με σκοπό να πάω σε άλλη ομάδα!

Τ

ην τιμή και την υπόληψή του θέλησε να υπερασπιστεί ο έμπειρος προπονητής, μετά τις διαδόσεις που αναπτύχθηκαν στη Μυτιλήνη σύμφωνα με τις οποίες είχε συμφωνήσει με τον Αστέρα Αμαλιάδας πριν αποχωρήσει από τον Αιολικό.


γινε δέκτης έντονης και, σε σημεία, σκληρής κριτικής από αρκετά πρόσωπα στη Μυτιλήνη, εκ των οποίων ορισμένα έχουν θέση στο διοικητικό συμβούλιο του Αιολικού. Η πρόταση που δέχθηκε ο Πέτρος Μίχος από τον Αστέρα Αμαλιάδας και το χθεσινό (10/10) ρεπορτάζ του pamebala.gr, σύμφωνα με το οποίο «οι δύο πλευρές ήρθαν τις τελευταίες μέρες σε προφορική συμφωνία», φαίνεται πως αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρίας σε στελέχη του νησιώτικου συλλόγου προκειμένου να χρεώσουν ηθικά τον έμπειρο προπονητή για το «διαζύγιο», πιθανόν για να καλύψουν ατασθαλίες της διοίκησης στη συνεργασία.
Μετά τις διαδόσεις που αναπτύχθηκαν στη Μυτιλήνη και οι οποίες συνέδεαν την αποχώρηση του Πέτρου Μίχου με μία προσυμφωνημένη μετακίνησή του στην Αμαλιάδα, ο 57χρονος τεχνικός θέλησε να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψή του, ξεκαθαρίζοντας με τοποθέτησή του στο pamebala.gr, αφενός ότι δεν αποχώρησε από τον Αιολικό για να εργαστεί σε άλλη ομάδα, αφετέρου ότι δεν έχει καμία διάθεση να δουλέψει κάπου τη δεδομένη χρονική στιγμή!
«Η παραίτησή μου από τον Αιολικό έχει να κάνει καθαρά με θέματα λειτουργίας της ομάδας, στα οποία ήμουν εντελώς αντίθετος με τη διοίκηση. Πίστευα ότι θα γίνονταν κάποια πράγματα φέτος, θεωρώ ότι ο Αιολικός θα έφτανε πάρα πολύ ψηλά, γι' αυτό άλλωστε έμεινα το καλοκαίρι. Από άποψη δουλειάς τα πράγματα πήγαιναν πάρα πολύ καλά. Έχω, όμως, το δικαίωμα σαν άνθρωπος και σαν προπονητής, να έχω κάποιους όρους, όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο δουλεύω» τόνισε αρχικά ο 57χρονος προπονητής, για να συνεχίσει: «Όταν παραιτείται κάποιος, είναι πιθανό να δεχθεί κάποιες προτάσεις και αυτό, σε ορισμένες περιπτώσεις, να γίνει γνωστό. Δηλώνω επίσημα ότι δεν έχω καμιά διάθεση αυτή τη χρονική στιγμή να δουλέψω σε καμία άλλη ομάδα και, μάλιστα, σε ομάδα που είναι απέναντι στον Αιολικό».
Στον επίλογό του, ο κ. Μίχος σημείωσε: «Για μένα φέτος ήταν πάνω από όλα ο Αιολικός! Είχα όρεξη να δουλέψουμε και να τον φτάσουμε ψηλά. Δεν έφυγα με σκοπό να πάω σε κάποια άλλη ομάδα! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές μου για την ομορφιά που μου πρόσφεραν φέτος, συνεργαζόμενος μαζί τους. Ρωτήστε τους ποδοσφαιριστές για τον προπονητή τους».
 

Μοιράσου το άρθρο!