Αθλητικά

15/12/2014 - 11:51

Όλυμπος Αγιάσου: δύο μέτρα και δύο σταθμά - Επιστολή διαμαρτυρίας


Ο Όλυμπος Αγιάσου  όπως όλα τα σωματεία προσπαθεί κάτω από αντίξοες συνθήκες και χωρίς καμιά οικονομική βοήθεια των φορέων του Αθλητισμού να κρατηθεί στην ενεργό δράση. Σε αυτό τον αγώνα μας, θα θέλαμε τη βοήθεια όλων. Παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως   δεν έχουμε ίση μεταχείριση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο χθεσινός ποδοσφαιρικός αγώνας του Ολύμπου με τη Γέρα (και όχι μόνο) όπου ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε δύο καταφανέστατα πέναλτυ υπέρ της ομάδας μας, όταν ο αντίπαλος χρησιμοποίησε τα χέρια μέσα στην περιοχή, σαν σε αγώνα μπάσκετ.  Απεναντίας πολύ εύκολα καταλόγισε πέναλτυ   σε βάρος της ομάδας μας που ούτε και ο πρόεδρος της Γέρας δε θα έδινε.
Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε την περίπτωση της τιμωρίας μας από την πειθαρχική επιτροπή. Τιμωρηθήκαμε γιατί χρησιμοποιήσαμε τρία παιδιά που μεγάλωσαν στο χωριό μας  και είναι αναπόσπαστα μέλη της κοινωνίας μας, χωρίς να γνωρίζουμε, όπως και πολλοί άλλοι, τη σχετική διάταξη. Για αυτό μας επιβλήθηκε ποινή πέρα από κάθε λογική που δεν προβλεπόταν από τον ΚΑΠ (ύψους 1500 ευρώ). Μετά από επανειλημμένες διαμαρτυρίες μας στην  Πειθαρχική Επιτροπή, διορθώθηκε το ποσό στο ανώτατο επιτρεπόμενο όριο (των 800 ευρώ).
Θα θέλαμε μια καλύτερη αντιμετώπιση για να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας οικονομικά. Το παράδειγμα της τιμωρίας του Αίγειρου δείχνει ότι δεν μας βλέπουν όλους το ίδιο. Δεν λέμε ότι έπρεπε να μας επιβληθεί πρόστιμο 50 ευρώ αλλά μπορούσαν να μας βάλουν ένα λογικό ποσό (π.χ 100 ευρώ)

Αγιάσος  15/12/2014

Ο πρόεδρος του  Όλύμπου Αγιάσου
 

Μοιράσου το άρθρο!