Αθλητικά

14/01/2011 - 14:23

Οριστικό τέλος:Ο Μιχάλης Κασάπης έλυσε την συνεργασία του με την Καλλονή μη δεχόμενος παρέμβαση στο έργο του.

Μιλώντας στον "Sentra 103,3" τόνισε ότι η διαφορά φιλοσοφίας με τον πρόεδρο της ομάδας ήταν ο λόγος που έφυγε από την πρωτοπόρο του βορείου ομίλου της Football League 2.

Αναφορικά με την πορεία της Καλλονής τόνισε ότι η ομάδα της Λέσβου μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο η οποία θα παιχτεί μέχρι το τέλος, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Για την λύση της συνεργασίας του με την Καλλονή: "Πράγματι λύθηκε η συνεργασία μου με την Καλλονή. Ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο δεν είναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα κι οι πρόεδροι έχουν μάθει πως όταν πληρώνουν θέλουν να κάνουν και κουμάντο. Εγώ, όμως, δεν έχω μάθει έτσι στην ζωή μου. Εγώ θέλω να είμαι κυρίαρχος όταν κάνω κάτι για να είμαι και υπόλογος.

Θεώρησα καλύτερο να φύγω τώρα που είναι και πρώτη η ομάδα. Ήθελε ο πρόεδρος να κάνει κάποιες κινήσεις ο ίδιος και εγώ δεν συμφωνούσα οπότε ήταν διαφορά φιλοσοφίας περισσότερο. Υπήρχε μια ασυμφωνία στο θέμα της μεταγραφολογίας. Θεώρησα καλό, επειδή έχω κι ένα όνομα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου να φύγω γιατί δεν θέλω κάποιοι να επεμβαίνουν στο έργο μου".

Για την Καλλονή και αν μπορεί να πετύχει την άνοδο στη Β' Εθνική: "Η ομάδα έχει προετοιμαστεί για να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση στον Βόρειο όμιλο. Φέτος το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει το μεγάλο όνομα όπως ήταν πέρσι τα Τρίκαλα και η Βέροια, όλες οι ομάδες είναι σχεδόν ισάξιες. Θα παιχτεί μέχρι τέλος κι όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη και προσπαθήσει να κρατηθεί στην κορυφή θα έχει το αβαντάζ για να ανέβει. Υπάρχουν και τα πλέι οφ φέτος που είναι αρκετά σημαντικό γιατί και δεύτερος να τερματίσεις θα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις την άνοδο. Η ομάδα πάντως είναι έτοιμη και προετοιμασμένη για να μπορέσει να ανέβει".

Για το αν η Λέσβος μπορεί να έχει μια ομάδα στην Β΄Εθνική: "Αυτό είναι θέμα αρχών και κάποιων ανθρώπων που ασχολούνται με το νησί. Αλλά την ιστορία που γράφει κάθε ομάδα, τη γράφει ξεχωριστά και μόνη της".

 

sport24

Μοιράσου το άρθρο!