Αθλητικά

15/12/2016 - 11:25

Παναχαϊκή - Αιολικός 1-0

Tην πρόκριση της στα ημιτελικά του Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής, εξασφάλισε η Παναχαϊκή η οποία επικράτησε με 1-0 του Αιολικού στο «Κώστας Δαβουρλής», σε εξ αναβολής αγώνα για την 2η φάση του θεσμού.


Συνέχεια στο νικηφόρο της σερί έδωσε η Παναχαϊκή η οποία μετά την πορεία της στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, εξασφάλισε την παρουσία της και στα ημιτελικά του Κυπέλλου,όπου και θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΑΟ Ζευγολατιού. Στα του παιχνιδιού η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι με συνέπεια,να έχει την κατοχή της μπάλας και στο 15΄κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε κεφαλιά του Μωραϊτη.


Από το σημείο εκείνο κι έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με συνέπεια να μην υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη φάση στο ματς. Όλα αυτά μέχρι το 26΄με τον Μωραϊτη, να μην βρίσκει την μπάλα προκειμένου να κάνει το 2-0. Στο 43΄ οι Αχαιοί έφτασαν και πάλι κοντά στο 2-0, το σουτ όμως του Πολυχρόνη κατέληξε σε κόρνερ δίπλα από το δοκάρι του Γιώτα.

Δες εδώ την βαθμολογία της ομάδας σου!

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στα πρώτα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα, έπεσε με συνέπεια να μην δημιουργηθεί κάποια αξιόλογη φάση στο παιχνίδι. Μοναδικές καλές στιγμές ήταν στο 63΄ το σουτ του Πολυχρόνη το οποίο και μπλόκαρε ο Γιώτας, ενώ στο 74΄ το σουτ του Μπουρούς πέρασε ψηλά πάνω από την εστία του Χαλκιά που έκανε την πρώτη του εμφάνιση. Στο 90΄ η κεφαλιά του Μωραϊτη για λογαριασμό των «κοκκινόμαυρων»,κατέληξε άουτ με συνέπεια το ήδη υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χαλκιάς, Τσαφταρίδης, Αδαμόπουλος, Σ. Σούλης, Δημητρίου, Γ. Παπαδόπουλος (74΄ Γκινο), Γεωργαντόπουλος (67΄Κωνσταντινίδης), Μπιτσάκος , Μωραίτης, Πολυχρόνης (81΄ Στεργιδης), Πιτταρας.
 

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πολλαετίδης): Γιώτας, Ιωαννίδης, Κρητικός, Καπταγιαννής (53΄ Mίχος), Κεσίδης, Ταχιάς, Αμπντουλ, Σπαρτάλης, Μπούρους, Παληγεώργος, Μανουσάκης (74΄ Τόλιας).

Μοιράσου το άρθρο!