Αθλητικά

24/04/2016 - 07:19

Παναρκαδικός - Αιολικός 2-1 (βίντεο)

Ηττήθηκε ο Αιολικός και μια αγωνιστική πριν το τέλος της περιόδου κατρακύλησε στην τέταρτη θέση.

Αντίθετα την  ένατη του εντός έδρας νίκη, πέτυχε ο Παναρκαδικός ο οποίος έστω και στο τέλος επικράτησε με 2-1 εντός έδρας του Αιολικού, σε αγώνα γα την 25η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
 
Νικών συνέχεια για τον Παναρκαδικό ο οποίος μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί της Ένωσης Ερμιονίδας, νίκησε και τον Αιολικό αποτέλεσμα με το οποίο οι Αρκάδες κλείδωσαν την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Στα του αγώνα η ομάδα του Πέτρου Μίχου ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους Αρκάδες και μόλις στο 5΄ είχε δοκάρι προκειμένου να προηγηθεί στο σκορ.
 
Η φάση αυτή αφύπνισε τους παίκτες του Γιώργου Αντωνόπουλου οι οποίοι ανέβασαν την απόδοση τους, επιζητώντας το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ, κάτι το οποίο κι έγινε στο 41΄με το σουτ του Μέλου αποτέλεσμα το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη το συγκρότημα του Βορείου Αιγαίου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, επιζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να απειλήσει την εστία του Γεωργακόπουλου.
 
Όλα αυτά μέχρι το 81΄ όταν ο Κέρι ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισαν οι «κυανόλευκοι», έπειτα από χέρι του Παναγιώτη Σαλαπάτα. Στο 85΄ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους «πράσινους» καθώς υποχρεώθηκαν να αγωνιστούν για τα εναπομείναντα λεπτά με 10 παίκτες, καθώς ο Αρδάμης τραυματίστηκε και δεν υπήρχε παίκτης να τον αντικαταστήσει μιας και είχαν γίνει όλες οι αλλαγές των γηπεδούχων.
 
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε με το υπάρχον σκορ, ο Αριστοτέλης Σαλαπάτας ήταν αυτός που είχε διαφορετική γνώμη, καθώς στο 92΄ με κεφαλιά νίκησε τον Ζαχαρή, για να κάνει το 2-1 το οποίο έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
 
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Γεωργακόπουλος, Πετρόπουλος, Γογωνάς, Καστριτσέας, Ζαχαράκης, Μπίσσιας (60' Αρώνης), Μέλλος (80' Σταθουλόπουλος), Αρδάμης, Γαρυφαλλόπουλος (75' Τ. Σαλαπάτας), Π. Σαλαπάτας, Κώτσιρας
 
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Πέτρος Μίχος): Ζαχαρής, Κλάδης, Καλαγκάνης, Σαλταμάρας, Βαγγελής (82' Μπρακουλάς), Κριπιντίρης (75' Σαμπάνης), Τσιλιγκίρης, Μίχος, Αθανασόπουλος, Κέρη, Κρητικός (47' Μανουσάκης).
 
Sdna.gr

Μοιράσου το άρθρο!