Αθλητικά

23/02/2017 - 05:50

Πανσεραϊκός - Καλλονή 3-1

 

Με πολύ καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, και χωρίς να δυσκολευτεί, ο Πανσερραϊκός επικράτησε την Τετάρτη (22/2) με 3-1 της Καλλονής, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής, πετυχαίνοντας τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη του (είχε προηγηθεί το 1-0 κόντρα στον Κισσαμικό).

Έτσι, τα «λιοντάρια» έπιασαν στην ένατη θέση και με 22 βαθμούς τα Τρίκαλα και έκαναν ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, οι γηπεδούχοι πήραν χώρο στο γήπεδο και άρχισαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, δημιουργώντας και δύο καλές ευκαιρίες. Στο 8’ ο Ιωαννίδης έκανε το δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής,, η μπάλα κόντραρε και ο Μανιάτης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ενώ στο 26’ η γυριστή κεφαλιά του 26χρονου επιθετικού απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από τους αμυντικούς.
Στο 30’ η υπέροχη της ομάδας του Παναγιώτη Διλμπέρη καρποφόρησε. Ο Ιωαννίδης σέντραρε, ο Ρούτσης έχασε το κοντρόλ αλλά ο επερχόμενος Γκούρτσας με πλασέ άνοιξε το σκορ. Με τη συμπλήρωση 45 λεπτών έγινε και το 2-0, όταν μετά από σέντρα του Κάκκο, ο Ρούτσης με κεφαλιά νίκησε τον Παπαδόπουλο, ο οποίος στο 37’ είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Μανιάτη.
Η Καλλονή μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος με στόχο να μειώσει και τα κατάφερε στο 66’. Σε αντεπίθεση και παράλληλη σέντρα του Ζουλιώτη, ο Σισέ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι νησιώτες αύξησαν την πίεσή τους και στο 68’ έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, με τον Ρίστιτς να λέει «όχι» σε μακρινό φάουλ του Σβόγιτς. Στο 77’ όμως και κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Ρούτσης με ψηλοκρεμαστό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 3-1. Η τελευταία καλή στιγμή στο ματς ανήκε στους Σερραίους και σημειώθηκε στο 85’, όταν ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε την κεφαλιά του Τάντιτς.
Διαιτητής ήταν ο Ευάγγελος Κιοτζένης (Ξάνθης), με βοηθούς τους Αϊχάν Χούσκογλου (Θράκης) και Σπυρίδων Βασιλόπουλο (Θράκης), ενώ τέταρτος ήταν ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας).
Κίτρινες: 90+1’ Κάκκο
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Σιάκκας (82’ Παναγιωτίδης), Γαβριηλίδης (83’ Παπατζίκος), Τσιμίκας, Ρούτσης (80’ Τάντιτς), Κάκκο, Γκούρτσας.
ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης (37’ λ.τ. Παπαδόπουλος), Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Γιώργου, Λίταινας (69’ Ελευθεριάδης), Σβόγιτς, Τριανταφύλλου, Σισέ, Αγριμάκης

 

 

a-sport.gr

Μοιράσου το άρθρο!