Αθλητικά

12/06/2016 - 13:24

Ποδηλατική εκδήλωση ERESSOS BIKE CHALLENGE

yle="text-align: justify;">Στις 18 και 19 Ιουνίου ο Φορέας Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού και το Lesvos Ride διοργανώνουν την διήμερη ποδηλατική εκδήλωση ERESSOS BIKE CHALLENGE στη Σκάλα Ερεσού Λέσβου.

 
Η εκδήλωση θα αρχίσει το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 5:00 μ.μ. με τη συμμετοχή παιδιών ηλικίας μέχρι 14 ετών σε ασκήσεις ισορροπίας, παιγνίδια και αγωνίσματα, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών του Lesvos Ride. Θα τελειώσει στις 8:00μ.μ. με την απονομή αναμνηστικών σε όλα τα παιδιά. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή, τα προστατευτικά κράνη και η παρουσία κηδεμόνα.
 
Στις 9:00 το βράδυ ο Φορέας Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού θα υποδεχθεί με μια γιορτή τους ποδηλάτες που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση ERESSΟS BIKE CHALLENGE. Εκεί θα ενημερωθούν για τη διοργάνωση της επόμενης ημέρας.
 
Την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 7:00 το πρωί οι αναβάτες μεγάλων αποστάσεων θα διανύσουν απόσταση 100 χιλιομέτρων μεταξύ Σκάλας Ερεσού και Καλλονής και θα αντιμετωπίσουν την δοκιμασία δυο χρονομετρημένων ανηφορικών ειδικών διαδρομών. Από αυτή τη δοκιμασία θα αναδειχτούν τρεις νικητές.
 
Στις 10:00 το πρωί της Κυριακής όσοι μικροί και μεγάλοι επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μια ποδηλατική βόλτα με αφετηρία τη Σκάλα Ερεσού, προορισμό τη γέφυρα Γαλάνη και επιστροφή. 
 
Όλοι μαζί θα υποδεχτούμε τους ποδηλάτες του ERESSOS BIKE CHALLENGE και θα γίνει η απονομή των βραβείων.
 

Μοιράσου το άρθρο!