Αθλητικά

28/11/2015 - 15:01

Ποδοσφαιρικός αγώνας αγάπης και προσφοράς στη Μυτιλήνη - Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου

Φ

ιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ Παλαιμάχων Παλλεσβιακού και Καλλιτεχνών- ποδοσφαιριστών.

 Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης  ώρα 19:30
 

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παλλεσβιακού συνεχίζοντας την κοινωνική του δράση, διοργανώνει την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 19.30 στο Στάδιο Μυτιλήνης, φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνα με αντίπαλο την ομάδα Καλλιτεχνών – ποδοσφαιριστών του Μάρκου Σεφερλή.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν εκ ολοκλήρου στον Σύλλογο Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Λέσβου θέλοντας με τον τρόπο αυτό να στηρίξουμε την προσπάθεια των ανθρώπων αυτών που ανεβαίνουν καθημερινά τον δικό τους Γολγοθά. Παράλληλα μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις δυο εθελοντικές αιμοδοσίες που πραγματοποιούν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Λέσβου.

Οι πόρτες του Σταδίου θα ανοίξουν στις 17.00 καθώς στο περιθώριο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και εθελοντική αιμοδοσία.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι του Συλλόγου Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Λέσβου, του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λέσβου, ενώ θα τιμηθούν από τον Σύλλογο του Παλλεσβιακού οι Μάρκος Σεφερλής, Νίκος Γραμμένος καθώς και όλοι οι καλλιτέχνες – ποδοσφαιριστές με αναμνηστική πλακέτα, για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Στο ημίχρονο το Χορευτικό Τμήμα του Χριστιανικού Κέντρου Νεότητος, θα δώσει την δική του πινελιά χορεύοντας τα τραγούδια των καλλιτεχνών που θα δώσουν το παρών.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Αφροδίτη Σταυράκη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς που μας βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της προσπάθειας, χωρίς την οποία δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της. Ιδιαίτερα τον μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης ο οποίος είναι η εταιρία του Γιώργου Καραβατάκη που κάλυψε τα έξοδα μετακίνησης των καλλιτεχνών, την ΠΑΕ Καλλονής, τον Παναγιώτη Τρύφων, την Ταβέρνα «Η Μουριά» στην Σκάλα Σκαμνιάς, την Αφροδίτη Σταυράκη, τον Δημήτρη Μαμουλή, αλλά και όλες τις επιχειρήσεις του νησιού που μας στηρίζουν σε κάθε μας βήμα.

Η αποστολή της ομάδας καλλιτεχνών– ποδοσφαιριστών αποτελείται από τους, Μάρκο Σεφερλή, Νίκο Γραμμένο, Γιάννη Καπετάνιο, Κώστα Σόμμερ, Κυριάκο Κυανό, Γιώργο Δασκουλίδη, Νίκο Σαργκάνη, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Λύσανδρο Γεωργαμλή, Σπύρο Λιβαθηνό, Στέλιο Κρητικό, Στέλιο Χανταμπάκη, Γιώργο Μανίκα, Τριαντάφυλλο, Γιάννη Ζουμπαντή, Νόνι Λίμα, Γιάννη Αιβάζη και Πάνο Κιάμο. Την αποστολή της ομάδας πιθανότατα, θα συνοδεύσει η Σάσα Μπάστα.

Καλούμε τους φιλάθλους και όχι μόνο του νησιού να δώσουν το παρών στην μεγάλη αυτή φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδήλωση.

Τα εισιτήρια του αγώνα πωλούνται προς 3 και 5 ευρώ και διατίθενται από τον Σύλλογο Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας στην αρχή της Ερμού, από τα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών στο υπόγειο της Περιφέρειας, από το Ψητοπωλείο ο Παράσχος στην Αλυσίδα, από το ΟΛΑ στην προκυμαία και από τα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Παλλεσβιακού στο κυλικείο του Σταδίου Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!